Следва

Фантомна болка

Концертът на Lamb с нова локация - любимото студио „Орфей“

По случай празника на жената EventEase са поканили една от най-емоционалните банди – британското дуо Lamb...

Music преди 9 години

Засиленият интерес към концерта на трип-хоп дуото Lamb и техническите изисквания за сценичното осветление на бандата са причините, накарали организаторите от EventEase да преместят събитието в Студио „Орфей“. Студио „Орфей“ се намира на ул. Самаков 60, зад Интерпред, само на 100 м. от метростанция ”Жолио Кюри”.

Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка!

Концертът на Lamb у нас e част от световното им турне по повод новия им албум Backspace Unwind и ще бъде осъществен благодарение на музикалната платформа на Ballantine’s „My Beat“. Новото място е с по-голям капацитет от Sofia Live Club и ще позволи продажбата на допълнителни билети, за да може всички желаещи да преживеят една специална музикална вечер на 8-ми март.

В момента дуото обикаля с новия си албум Backspace Unwind на мащабно световно турне. Преди броени дни приключи гостуването им в Австралия, за където и Andy и Lou споделят, че е било изключително вълнуващо. По-рано през 2014-та те посетиха повечето градове в родната им Великобритания, от където имат и записан документален филм, който загатва на българските фенове какво могат да очакват от предстоящия концерт в София:



През това време заслужената оценка за новия им блестящ музикален продукт не закъснява и сингълът „We Fall In Lovе“ (единственият официално разпространен в интернет) е номиниран за „Най-добър чилаут/лаундж трак“ от престижните International Dance Music Awards.



Вижте и видеото от грандиозното им участие в клуб “Парадизо“, Амстердам, записано специално от екип на EventEase.

 

Не пропускайте концерта на трип-хоп дуото Lamb в София за едно по-специално отпразнуване на деня на нежния пол!

More from View Sofia

More Music