Следва

"Смело сърце" спечели конкурса за римейк на филм в 60 секунди на Jameson

17-годишната сестра на Ким Кардашиян увеличи гърди и дупе

По всичко личи, че у всеки отделен член на звездния «клан» Кардашиян—Дженър присъства силна...

Други преди 9 години

По всичко личи, че у всеки отделен член на звездния «клан» Кардашиян—Дженър присъства силна любов към пластичната хирургия и промените във външността. Феновете не престават да обсъждат прочутата «пета точка» на Ким Кардашиян и смяната на пола на доведения й баща Брус Дженър, а ето че сега поклонниците имат още една новинка за разчепкване. 17-годишната Кайли Дженър, според съобщенията на западни колеги, е увеличила както гръдната си обиколка, така и дупето, имплантирайки силикон.


Така изглеждат новите гърди на 17-годишната Кайли

Много симпатизанти на момичето отбелязват, че тази й крачка е била съвсем очаквана - независимо от крехката си възраст, Кайли отдавна е позната с «подобренията». Най-младата Дженър не беше в хармония с тънките си устни, затова миналата година забележително ги увеличи. Очевидно, сега е дошло времето и на останалите части от тялото, които, по мнението на Кайли, се нуждаят от «преработка».

Момичето явно е доволно от резултата, поради което откровените селфита, демонстриращи «обновленията» на Дженър в Instagram профила й, станаха още повече.

Самата Кайли и звездното семейство не коментират измененията на външността й. По принцип, такъв род операции се правят при непълнолетни лица само с изричното писмено разрешение на родителите, следователно, съдейки по всичко, мама и тати, и по-конкретно 59-годишната Крис Дженър и 65-годишният Брус Дженър, не са били против.


Още през ноември Кайли изглеждаше различно

Увлечението на 17-годишната Кайли по пластичната хирургия предизвика недоволството на много родители, които считат, че това е недопустимо за млади хора в ученическа възраст. На обсъждане съвсем скоро бе поставен и личният живот на Кайли — разбра се за романа й с 25-годишния ръпър Tyga, който заради Дженър заряза жена си и децата, и атаките към крехката брюнетка станаха френетични.

Какво ли следва?

More Други