Следва

Само за целувки: Сюки Уотърхаус за червилата на Burberry

Как го прави тя: Ким Кардашиян

В последната година все по-често й се чудим как го прави. Реалити звезда, майка и...

Celebrity beauty преди 9 години

В последната година все по-често й се чудим как го прави. Реалити звезда, майка и съпруга. Плюс всичките тези медийни появи, и, да не забравяме, не на последно място, тонове селфита. На всяко от които, трябва да признаем, Ким, 34, е просто безупречна.

И не че едва се нави, но Ким Кардашиян реши да сподели някои от тайните на перфектния си външен вид пред Into the Gloss.
Според реалити звездата, всичко, което трябва за начало са няколко масла и кремове (с розов аромат, за предпочитане), LED лазерна машина за светлинна терапия, качествен грим и абсолютно задължителна ежедневна поддръжка на косата.

И така, в осем прости стъпки Ким споделя какво прави тя за да запази тази визия:

1. Ким признава, че се чувства благословенa заради ентусиазна, с който се грижи ежедневно за своята красота: "Имам толкова много приятелки, които не носят грим и почти никога нямат прическа, а аз се чувствам наистина благословена, че обичам целия процес по постигането на перфектна коса и лице, тъй като често чувам от хората около мен как нямат време и не им доставя удоволствие да го правят..." Браво, Ким.

2. Г-жа Кардашиян споделя, че никога не пипа сама собствените си вежди и винаги се доверява на специалист за това: "Това промени живота ми - цялото ми лице изглеждаше различно преди."

3. Нейният дерматолог, д-р Харолд Лансър, не се страхува да й каже нещо от сорта на: "Не се дръж налудничавo!", когато тя се чуди каква е тази лазерна терапия, която й препоръчва.

4. Разсъждението на Ким за покупката й на машина за LED светлинна терапия у дома (Quasar MD Plus срещу 795 долара): "Ще опитам нещо ново."

5. Тя е посещавала училище за красота: "Баща ми ме записа на клас по гримиране за Коледа, когато бях на 14, и бях много щастлива."

6. Ким предпочита слънцезащитен крем, за да бъде "наистина хубав и равномерен тенът".

7. Тя има ежедневна процедура за поддръжка на косата и си признава: "малко е прекалено, може би (смее се)..."

8. В края на деня, Ким използва грим кърпички за отстраняване на грима си: "Намирам, че е абсурд да се справя без тях..."

От горното следва едно: звезди или не, те са точно като нас!

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя