Следва

Б като Библия, Б като Блог

Пълната пролетно-лятна колекция на M&S – пищна, пъстра и много приятна

Изискана и свежа, новата пролетно-лятна колекция на M&S изобилства от лукс и...

Shopping преди 9 години

Изискана и свежа, новата пролетно-лятна колекция на M&S изобилства от приятни пролетни идеи и градска  елегантност. Семпли и ефектни,  модерните линии задават безгрижен тон на моделите, а право в целта на тенденциите са неустоимите принтове.

Цветовете изживяват своя ренесанс, като изместват неутралните тонове. Топли нюанси на бежово, текстурирано синьо и цял спектър от розово създават палитра – наслада за окото.

Фриволността на седемдесетте и ярките ориенталски елементи са вплетени умело в моделите, денимът, друга водеща тенденция през новия сезон, придава ново звучене на ежедневните облекла и осъвременява класическите кройки. За да се създаде усещане за контраст, денимът е съчетан с романтични дантелени елементи, носещи дух на женственост в пролетно-лятната естетика.

Много британски, Marks & Spencer очертават в новата си колекция следните ключови трендове за сезона:

I N T O  T H E  B L U E 
Надграждайки ежедневното звучене на денима и синия цвят като цяло, новата колекция го предефинира като ключов момент през новия сезон.

U N I F O R M I T Y

Пълна самоувереност и отчетлив лукс. Изчистени линии и подчертана монохромност.

S U M M E R  O F   L O V E

Чаровен коктейл от безгрижност, флорални и ретро елементи от велур в нюанси на летен залез.

T H E  O R I E N T

Източната чувствителност допълва модерния силует с декоративни щампи и изваяна фигура.

M O D E R N  R O M A N C E

Романтично разказани истории за драма и флиртове. Класическата дантела е комбинирана с перфорирани материи, за да създаде максимално женствено излъчване.

Мъжката колекция на M&S за новия сезон е модерна комбинация от официални и ежедневни облекла, придаващи лежерен и сдържан външен вид.



Blue Harbour придава морски нюанси към пролетното настроение и британски почерк с неизменната комбинация от червено, бяло и синьо на райета или карета. В летните модели морският привкус прелива в свежа пастелна гама.



В North Coast фокусът през новия сезон е в индиго гамата и бледи тонове и ретро принтове. Сиви суетшъри и камуфлажни принтове, допълнени от имитиращи избледнели от слънцето тонове.



M&S Collection демонстрира смело използване на райета и карета, меки конструкции на моделите, създаващи усещане за лятно безгрижие.

За Marks & Spencer
Marks & Spencer е създадена преди повече от 129 години и е сред водещите вериги във Великобритания, предлагайки висококачествено облекло и стоки за дома. Всяка седмица около 20 милиона потребители посещават магазините на марката в Англия. M&S има над 81,000 служители и в момента компанията разполага с над 790 магазина в Англия и над 1000 обекта в Европа, Средния Изток и Азия.
M&S има 3 магазина в България: в Paradise Center, The Mall и Burgas Plaza Mall.

More Shopping