Следва

Портокалов сладкиш с макадамия и кокосов крем

Спечели елегантен Осми март в компанията на Osteria Da Rado

Спечели елегантен Осми март в компанията на Osteria Da Rado

All About Life преди 9 години

Осми март е най-женският от всички дни в календара. Всяко удоволствие в този ден е позволено. Всяко внимание е насочено към нежната половина на света.

И в чест на всички дами за 8-ми март View Sofia, любезното съдействие на Osteria Da Rado и страхотния й собственик Радостин Кирязов,  подарява вечеря за двама със специално четиристепенно меню на стойност 50 лева.

За един незабравим ден и удоволствието от това, че е посветен на нас, Osteria Da Rado е създала специално това меню, което още от първия поглед гали небцето и ни кара да се размечтаем:

8-ми март меню

Вариант 1:
* Белени домати с мус от печен на пещ патладжан, запечено краве сирене и босилеков зехтин, бисквитка от орехи и пармезан
* Роле от пиле DUC със сос „Велоте”с горски билки и ризото от булгур, орехи и сотирани печурки и глазирани моркови
* Цитрусов чийзкейк с домашен ликьор от мандарини и сладко от дюли и карамфил

Вариант 2:
* Микс от свежи салатки с филенца от цитрусови плодове, френско козе сирене
и индийско кашу, поднесени с балсамова редукция от горски плодове
* Филе от ципура, гарнирано с пюре от френски червени картофи и сушени домати, босилек със сос от лимонов крем с масло
* Цитрусов чийзкейк с домашен ликьор от мандарини и сладко от дюли и карамфил

 

Ако усещаш, че ти се полага наслада като тази, в чест на празника на нежния пол се върни на страницата на View Sofia във Facebook и под линка на статията отбележи името на човека, който желаеш да те придружи в този ден. Напиши ни едно изречение защо той или тя е специален/а за теб. Или напиши същия коментар в коментарната форма по-долу. Може да е, защото винаги те разбира и изслушва, може да е, защото те разсмива, дори когато ти е тъжно, или просто защото се чувстваш перфектно в неговата компания...  Ние ще дадем на един от вас възможността да сподели вечерта си в специална атмосфера и със специален човек в чудесната Osteria Da Rado. Очакваме коментарите до 5.03.2015г., когато ще обявим победителя.

Osteria Da Rado се намира на адрес: ул."Голо бърдо" 4

Тел. за резервации: 0887/872695, 0885/108672

Osteria Da Rado

 

 

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.