Следва

Стягащи дупето йога пози, които да опиташ след почивните дни

Помагат ли действително хранителните добавки за възстановяването на кожата и как точно?

В последните години информацията на тема подмладяване е на всяка крачка. Кремове, серуми, хранителни добавки и много други еликсири на красотата ни дебнат от всеки ъгъл...

Health преди 9 години

В последните години информацията на тема подмладяване е на всяка крачка. Кремове, серуми, хранителни добавки и много други еликсири на красотата ни дебнат от всеки ъгъл. Обединени около общата кауза Красота и търсейки истината за това, как да я съхраним и възобновим, се опитахме да се ориентираме как това може да се случи с някои висококачествени съвременни средства.  

Въпрос: Помагат ли действително хранителните добавки за възстановяването на кожата и как точно?

Отговор: Хранителна добавка като Beautin Collagen съдържа в състава си колаген и хиалуронова киселина, основните "виновници" за младостта и еластичността на кожата. Кожата ни е сложно устроена и нарушаването на баланса на всяко едно от веществата в нея е видимо външно. Хиалуроновата киселина е съставна част на кожата ни, тя помага на колагена да се свърже с еластина в нея. А еластина са влакната, отговарящи за еластичността на кожата ни. Съответно и за нейната младост, тъй като една запазила еластичността си кожа не образува бръчки.
С напредването на годините, неправилното хранене, на което всички сме жертва, слънчевите лъчи и много други съпътстващи фактори, тялото ни губи и унищожава хиалуроновата киселина и колагена. Спадането на техните нива прави съединителната тъкан уязвима и вследствие на това се появяват първо фини, а после и по-дълбоки бръчки. Нещо повече, страдат и косата, и хрущялните тъкани, тъй като и те в състава си съдържат колаген и хиалуронова киселина.
Всички съединителни тъкани и кожата ни по естествен начин се регенерират и възстановяват, но с напредване на възрастта, особено след 40, тези процеси се забавят. Хранителна добавка като Beautin Collagen спомага за възобновяването на тези процеси като обогатява организма с колаген и хиалуронова киселина, изключително необходими му за тази цел. Спомага за забавянето на процеса по разрушаване на тези толкова важни вещества в организма ни и стимулира производството им.

Ето с това спомагат хранителните добавки за младостта и красотата ни, за която за пореден път се уверяваме, че започва отвътре.

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.