Следва

Carven си намериха творчески шеф/ове/. Чакаме ревюто утре

MFW: Fendi, есен/зима 2015

Интересна колекция в Милано представи Карл Лагерфелд. Този път щастливият адресат е...

All fashion преди 9 години

Интересна колекция в Милано представи Карл Лагерфелд. Този път щастливият адресат е Fendi. Облеклата са луксозни, стилни и прагматични. Разпознаваем стил, винаги с нотка необичайност.
Умерено женствен, дързък и изискан. Поли до коленете, често в комбинация с кожа. Цветовете - успешни по презумция - черно, керемида, кафяво, бяло, червено, лесни комбинации, включително благодарение на мантата със свръхобем и големи яки.



Целият смисъл на колекцията символизира „силната жена“, онази, която няма скрупули и живее смело и диво. Следва лудо влюбване в палтата, категоричният гвоздей на зимната линия. Обожаван контраст - на старо и ново, на класика и риск, на цвят с цвят, до един в чудесен унисон със зимното настроение. Черешката на тортата е съсредоточена върху краката, ако смеем така да се изразим - чорапи един път, за които ще се намери ли някой да оспори впечатлението ни, че ще са един от тип-хитовете сред аксесоарите на сезона.

Вид гениална колекция, няма насищане.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.