Следва

Lykke Li във видео за Gucci

Кой как избра да се рекламира: три жени за трите емблеми на Chanel

По време на пролетното couture ревю 2015 на Chanel стана ясно, че трите красавици Кристен Стюарт, Ванеса Паради и Елис Делал ще бъдат новите лица на рекламната кампания...

All fashion преди 9 години

(На снимката горе Кирстен Стюарт)

По време на пролетното couture ревю 2015 на Chanel стана ясно, че трите красавици Кристен Стюарт, Ванеса Паради и Елис Делал ще бъдат новите лица на рекламната кампания, посветена на аксесоарите, и най-вече, на емблематичните чанти на френската модна къща. Два месеца по-късно кампанията е вече факт.

Погрешно на очакванията, трите жени не позират заедно, а всяка една от тях има свой отделен кадър с чанта Chanel, която максимално отговаря на същността й - Стюарт с 11.12, Паради с Girl, и Делал с Boy. Да си припомним, че именно Делал бе избрана да рекламира Boy модела в първата му кампания през 2013 - "Откакто открих Boy пренаредих целия си гардероб около Чантата. Това беше освен първата ми работа за Chanel и началото на едно уникално приключение. Обичам също и романтичната история, която се крие зад всичко това."

Стюарт също проговори за избора си: "За мен иконичната чанта 11.12 е олицетворение на къщата Chanel - модерна, но и класическа, две качества, обикновено трудно съчетаващи се в едно." Паради също споделя емоцията си за своята почти гола кампания: "Харесва ми това, че чантата се слива красиво с всякакъв вид дрехи и контрастира на голата кожа с безкрайна нежност."

В духа на традициите на Chanel, черно-белите кадри на трите музи са заснети от самия Карл Лагерфелд.


Елис Делал


Ванеса Паради

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.