Следва

Секси сладурана: Бионсе без бельо на обяд

Ема Уотсън за равенството между половете

Ема Уотсън обяви, че ще бъде домакин на специално събитие, което ще се проведе в Лондон тази неделя, целта на което е да повиши информираността за нейната кампания “HeForShe” за равенство между половете...

Други преди 9 години

Ема Уотсън обяви, че ще бъде домакин на специално събитие, което ще се проведе в Лондон тази неделя, целта на което е да повиши информираността за нейната кампания “HeForShe” за равенство между половете.

Като посланик на Организацията на обединените нации по въпроса с равенството между половете, Ема използва личната си Facebook страница, за да обяви специалното събитие. Като част от инициативата “HeForShе”, актрисата публикува видеоклип, в който призовава хората да се включат в събитието.

"Надявам се, че ще се присъедините към мен в неделя, 8 март в 17:00 часа лондонско време за разговор на тема равенството между половете на живо във Facebook" - това написа 24-годишната звезда в социалната мрежа и добави: "Благодаря ви много за цялата подкрепа и съпричастност до момента. Това е невероятно и е изключително преживяване за мен. Така че ви благодаря, вие сте страхотни!”

Актрисата, най-известна с ролята си на Хърмаяни Грейнджър в поредицата за Хари Потър, за първи път обяви своята кампания “HeForShe” в сътрудничество с ООН през септември 2014 година на Световния икономически форум в Швейцария.

More Други