Следва

Армани пуска нова дамска линия, за да са свързани по-здраво модата и живота

MFW: Giorgio Armani, есен/зима 2015

На 2 март привечер шоуто на Giorgio Armani закри поредната Седмица на модата в Милано. Италианецът...

All fashion преди 9 години

На 2 март привечер шоуто на Giorgio Armani закри поредната Седмица на модата в Милано. Италианецът показа страшно красива работа, превръщайки момичетата си в истински морски покорителки, стегнати в перфектно скроени панталони.

Преобладаваща синкава гама, от приглушения зеленикав оттенък на морска вълна до разтворен във водата ултрамарин, и многообразие от елегантни костюми с панталони, различни видове, вталени и пижама сака, свободни манта и страшно елегантни детайли, са основните пунктове в есенно-зимната колекция на Giorgio Armani. Роклите определено имат второстепенна роля - само седем в цялата колекция, показани в самия край на дефилето, и никакви, ама съвсем никакви поли. Нещо прилично на поли се мятка около краката на манекенките няколко пъти, но при детайлно разглеждане се оказва просто декор на панталоните, имитиращ източното съчетание "пола, облечена върху панталон".



Независимо от предпочитанията на дизайнера, колекция изглежда елегантна и женствена, а костюмите с панталон, на които Армани е истински майстор, по степен на тържественост по нищо не отстъпват на една изящна рокля. Празнично настроение на есенно-зимната колекция, далеч в целостта си от ежедневното внушение, придават и принтовете: копринените блузи на Джорджо Армани са изрисувани с цветен принт, силно напомнящ акварелна рисунка.

More All fashion