Следва

Love to quote: 9 зареждащи цитата за по-богата седмица

Olympus Pen - малка джаджа за големи моменти

null

All About Life преди 9 години

Ловците на хубави моменти знаят цената на пропуснат кадър. Тежката и тромава апаратура не е приятна за никой. За да сме сигурни, че всеки момент ще се запази и ще можем да го споделим с приятели, се нуждаем от нещо леко и компактно. Нещо, което да можем да носим навсякъде с нас. Фотоапарат, който да се настани удобно в чантата ни и да ни следва навсякъде. Още през 1959 година тази нужда е осъзната. А от нея се ражда красивият, компактен, подобен на играчка Olympus Pen.Първият Olympus Pen,1959г.

През годините моделът запазва ретро линията на дизайна си и силно напомня своя прародител от миналия век. А млади хора с различни професии и хобита от цял свят споделят удоволствието да запечатват моменти, спомени, радости именно с него. Независимо от тънкия си и лек дизайн, той е в състояние да прави кадри с качество, превъзхождащо D-SLR. Кадри, достатъчно професионални, че да се ползват от фотографи, репортери, блогъри, пътешественици и още много други любители на това изкуство.



Този апарат е създаден за да се изразява индивидуалността на притежателя му. С вградени арт филтри и множество аксесоари към него, той става неизмена част от аутфита на собственика си. Лесен е за употреба и още по-лесно се превръща във фавотит за камера, запечатваща забавните и щури моменти от живота. И като завършек Olympus Pen ни спестява още една неприятна подробност като свалянето на снимки от карти памет и други такива. С вградения си Wi-Fi ни позволява да изпратим всеки кадър на мига и да продължаваме да се забавляваме. 

А че е любим на всеки фешън човек, едва ли е нужно да ви убеждаваме.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.