Следва

Farfetch беше оценен на 1 милиард долара

Директно от PR-a: "Българска мода триумфира в Лас Вегас"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

All fashion преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Българска мода триумфира в Лас Вегас

Дизайнерката Веселка Крачунова с успех на американската модна сцена

По време на седмицата на модата в Лас Вегас от 16 до 20 февруари, дизайнерката Веселка Крачунова представи своето виждане за модния сезон есен-зима 2015 през погледа на VHK Fashion.

Колекцията „Ултимативен шик”, която Веселка Крачунова показа на самостоятелно ревю в световната столица на хазарта и шоубизнеса, включва тоалети за четири сезона и дава ярка представа за трите основни линии на бранда – Casual, Lady и Traveller – уникално съчетание между класика и винтидж, елегантност и модернизъм, нормкор и бизнес, тийн стрийт и изчистени линии. Специално за представянето си в Лас Вегас дизайнерката беше подготвила и няколко модела уникати. Българската колекция беше приета топло и радушно, и съпътствана с много положителни отзиви. Топ моделът, певица и писателка Гери Дончева направи ексклузивно участие за VHK Fashion и получи много овации и комплименти! Елегантно допълнение към представянето на тоалетите на VHK Fashion бяха слънчеви очила и диоптрични рамки от най-новата колекция на българската марка очила KWIAT. Очилата като моден аксесоар бяха неизменна част от визията и на самата дизайнерка Веселка Крачунова по време на престоя й в Лас Вегас.

На дефилетата присъстваха много журналисти, купувачи и модни критици, които изразиха възхищението си от умелото улавяне на тенденциите, през уникалното представяне и не на последно място до отличната изработка! Ревюто беше уважено от много местни и български знаменитости. На първия ред беше губернаторът на щата Невада – г-н Робърт Милър, по покана на Веселка Крачунова, мениджъра на Бритни Спиърс – Блейк, по покана на Гери Дончева, Мис Невада, г-н Ти Джей, известен като откривател на модни таланти, дошъл чак от Ню Йорк и още много други интересни гости!

Всички местни медии отразиха събитието! Не пропусна да го отрази и българската телевизия от Чикаго - BITelevision с ексклузивен репортаж и интервю. Самата дизайнерка, Веселка Крачунова сподели, че се чувства поласкана, много развълнувана от успеха на колекцията и е горда с достойното си представяне като българка в Лас Вегас!

След ревюто дизайнерката получи покана за обяд с губернатора на щата Невада – г-н Боб Милър. По време на срещата Веселка Крачунова го запозна със състоянието на българската мода и изрази възхищение от перфектната организация на седмицата на модата в Лас Вегас.

С успешното си представяне в Седмицата на модата Лас Вегас Веселка Крачунова проправи път за бъдещи участия и на други български дизайнери на престижния моден форум. Тя сподели, че от американска страна има огромен интерес към модата в Европа и в частност към тази в България.

Плановете на дизайнерката включват съвместно с организаторите на Форума в Лас Вегас да се популяризират българските дизайнери. В момента Веселка Крачунова лобира за улеснена процедура при одобрението на наши дизайнери за участието им в Седмицата на модата Лас Вегас.










Гери Дончева дефилира за VHK Fashion в Лас Вегас




Веселка Крачунова и Гери Дончева


Дизайнерката Веселка Крачунова

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.