Следва

Вместо зюмбюл: Цани, Никола и истината за Жената. Кратка ода за Осми март

Дейвид Бекъм отпразнува 16-тия рожден ден на Бруклин със супер сладка снимка

Онзи ден най-големият син на семейство Бекъм - Бруклин, навърши 16 години и гордият татко Дейвид отбеляза събитието със супер сладка снимка на двамата...

Други преди 9 години

Онзи ден най-големият син на семейство Бекъм - Бруклин, навърши 16 години и гордият татко Дейвид отбеляза събитието със супер сладка снимка на двамата. Татко Бекъм показа, че е не само красив, талантлив и винаги добре изглеждащ, но че е и супер готин баща.

Световната футболна звезда пожела на сина си честит 16-ти рожден ден, като публикува в социалните мрежи очарователен колаж от две снимки. На единия от кадрите виждаме сладка сцена, на която Дейвид целува сина си по челото в едно интимно селфи, а другият ни връща назад във времето, когато футболната звезда играе за Манчестър Юнайтед. Още по-точно през 2000 година, когато Манчестър печелят финал срещу Тотнъм и Бруклин излиза на терена, облечен като татко с медала на Дeйвид около врата си. Заедно със снимката Бекам е написал: "Честит рожден ден на моето голямо момче хх."

Наскоро Дейвид разкри, че Бруклин ще отпразнува своя рожден ден с приятели, и че той и Виктория няма да бъдат поканени. "Мисля, че той иска да отиде на вечеря с приятелите си, а ще имаме и отделна вечеря със семейството.”

More from View Sofia

More Други