Следва

We love: Le Snob

Men’s exhibit: Made-to-Measure Casual Luxury на Zegna вече и в България

Ermenegildo Zegna отдавна е силен играч в изработването на костюми по мярка, с услугата „Ушиване по мярка”...

All fashion преди 9 години

Ermenegildo Zegna отдавна е силен играч в изработването на костюми по мярка, с услугата „Ушиване по мярка”, която e едно уникално луксозно изживяване, което ти дава възможност да поръчаш костюм, сако, панталон, риза, вратовръзка или палто според индивидуалните си размери, извивки и изисквания.

Италианската луксозна марка сега добавя към колекцията си от услуги и индивидуално ежедневно облекло, като представя “Made-to-Measure Casual Luxury” за първи път и на българския пазар.



Естествено продължение на наложилата се в световен мащаб услуга на Ermenegildo Zegna „Ушиване по мярка” е въведена през 2014 година в избрани локации по цял свят, а сега я приветстваме и на родна земя.

На 10 и 11 март Made-to Measure експертът на Zegna Карло Миноджети ексклузивно ще дава съвети на българските фенове на марката за перфектен и модерен кежуал гардероб, изработен според личните нужди.

Ако желаеш да си запазиш час за едно различно модно изживяване на разположение е любезният екип на бутик Ermenegildo Zegna в София, както и телефоните за контакт: 02/981 83 72, 0888 380 233.

Приятно ухажване, мили мъже!

More from View Sofia

More All fashion