Следва

Какво ново: Първото олио за устни обогатено с цвят от YSL

Блясък и чувствени устни с Shine Lover на Lancome

Красивото сияние кара жената да се чувства уверена. Това просто наблюдение – и силно очакване на жените в целия свят – играе ключова роля при проучванията на марката Lancôme...

Beauty News преди 9 години

Първото червило с бялсък от LANCÔME

Красивото сияние кара жената да се чувства уверена. Това просто наблюдение – и силно очакване на жените в целия свят – играе ключова роля при проучванията на марката Lancôme с цел да дефинира как да се постигне то.

Два изключително важни критерия, които са от значение за цялостната хармония на лицето, са цветът и текстурата на устните. Да се грижим за тях е от съществено значение. И така се ражда Shine Lover, който защитава и разкрасява в еднаква степен.

Цялата линия на Shine Lover е създадена специално да придава така желаното здравословно и разкрасяващо сияние. От ярко розово до фуксия и розово-бежово, всеки цвят е силно озаряващ. Тази ефирна колекция се разтапя върху естествения цвят на устните, като моментално озарява тена на лицето.

Освен разкрасяването на тена, да се чувстваш красива означава да си искрена със себе си, т.е. да носиш цвят, който да разкрасява и моментното ти настроение!

Как се получават толкова красиви устните
Благодарение на комбинацията от хидратиращи, подхранващи и разрасяващи активни съставки, текстурата на балсама Shine Lover се грижи за устните през целия ден, като ги прави по-меки и обновени.

- Овлажняващ агент - хиалуронова киселина: сгушена в повърхностните епидермални слоеве, хиалуроновата киселина привлича вода за интензивна 8 часова хидратация.

- Подхранваща съставка - олио от розов храст: богато на важни мастни киселини като линолова киселина, то подхранва, омекотява и моментално предлага дълготраен изглаждащ ефект.

- Защитен гел: традиционно използван в балсамите за устни, създава защитна бариера срещу външните агресори докато запазва хидратацията в сърцето на устните.

Една формула, която съчетава грижа за устните за най-живата усмивка. Богата, луксозна текстура, която нежно се разтапя при контакт с устните. Блясък, който озарява тена. Нежен аромат на роза и виолетки.

 

More from View Sofia

More Beauty News