Следва

Днес Индия отбелязва Холи – Фестивалът на цветовете

Кои са щастливците, които печелят продукти от новата серия LIFTISSIME на LIERAC

Кои са щастливците, които печелят продукти от новата серия LIFTISSIME на LIERAC...

All About Life преди 9 години

3D лифтинг действие, преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща младежкия свеж вид на лицето. Звучи прекрасно, а вече разбрахме и че е възможно с новата противостарееща линия LIFTISSIME на LIERAC

Съвсем на прага на женския 8 март, ние ви отправихме предизвикателството, чийто верен отговор да възнагради красотата и самочувствието на три от вас с продукти от новата серия. На случаен принцип избрахме късметлиите, отговорили вярно на въпроса и техните имена са:

Кристина Христова 
Дияна Илиева 
Мария Милева 

Честито, красиви дами!

Очакваме победителките да се свържат с нас до 16 март включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.