Следва

Международното жури на 19-ия София Филм Фест

Петъчна доза секс: Многото таланти на Джеймс Франко

Джеймс Франко определено е един от най-странните актьори. Много ексцентричен, той предпочита да прави нещата по...

Други преди 9 години

Джеймс Франко определено е един от най-странните актьори. Той е много ексцентричен и прави нещата съвсем по свой начин. Има уникални роли сред другите милион неща, с които се занимава. Автор, режисьор, продуцент, учител и художник с огромен списък с проекти, които движи едновременно.Оставяйки всичко друго настрана, стигаме до това, че Франко е супер секси и привлекателен мъжага, и със сигурност не ни трябва напоително убеждаване да го обикнем.

И все пак ето нашите 5 скромни причини да го харесваме нескромно:

Има страхотна усмивка

Бяла, подредена, пленяваща... и леко на една страна, тотален чар на Джеймс Едуард. Като цяло Джеймс е голям сладур. Но ако искаме да бъдем честни, той е много повече от това. С тази усмивка и тези шоколадови очи, плюс добавка непокорната коса, и,  докато сме на темата, оставаме без дъх.

В страхотна форма е



Припомняме си рекламата на Gucci Sport за доказателство. И си мечтаем.

Той е страхотен актьор



Чаровникът е носител на множество награди, сред които Златен глобус за най-добър актьор за ролята му на Джеймс Дийн.

Рисува



Колко готино е това. Джеймс си спомня, че в гимназията има нужда да се изразява с творчество и започва да рисува и така до днес. Актьорът дори има няколко изложби зад гърба си.

... и пише

Франко взима класове по творческо писане и някои от творбите му дори са публикувани вече, скоро предстои нова публикация, този  път на разказите му.







Добавяме метър и осемдесет на височина, собствена продуцентска компания и семейство на родители, срещнали се по време на следването си в Станфорд, плюс двама братя сладури. Когато получава звездата си на Алеята на славата в Холивуд е придружен от мама.

Традиционен и нетрадиционен, семеен и свободен, бизнесмен и творец. Ох, че хубава комбинация!  

More Други