Следва

Sasha Carassi, SIAN и летящият холандец BART SKILS спретват ТОТАЛНОТО парти на сезона

БНТ HD предава пряко от Ню Йорк срещата Димитров - Федерер

БНТ HD ще предаде пряко тенис срещата между Григор Димитров и Роджър Федерер...

Events преди 9 години

БНТ HD ще предаде пряко тенис срещата между Григор Димитров и Роджър Федерер. Демонстративният двубой от легендарната зала в Ню Йорк „Медисън Скуер Гардън” е кулминацията на Световния тенис ден и ще бъде в ранните часове на 11-ти март.

Очаква се двете звезди да направят истинско шоу. Роджър Федерер е най-великият играещ тенисист в момента със 17 титли в турнирите от „Големия шлем”. Най-добрият български играч Григор Димитров е едно от нашумелите лица в световния тенис, заемайки 11-то място в ранглистата. За Федерер това е трето участие в шоуто в „Медисън Скуеър Гардън”, а за Димитров ще бъде дебют. Мачът, за който БНТ получи ексклузивните права, се очаква да започне около 6:00 часа сутринта българско време.

Преди двамата да излязат на корта, публиката ще наблюдава двубоя между легендите на женския тенис Моника Селеш и Габриела Сабатини. Тяхното шоу ще бъде с начало 2:30 часа по БНТ HD.

Повторението на двата мача по БНТ HD ще бъде от 11:00 часа на 11-ти март. Зрителите могат да гледат срещата между Григор Димитров и Роджър Федерер и по БНТ1 от 23:00 часа на същия ден.

 

Гледайте демонстративния мач между Григор Димитров и Роджър Федерер от 6:00 часа на 11-ти март само по БНТ HD, както и повторенията по БНТ HD и БНТ1 !

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?