Следва

Септември ще бъде май

Мъжки поли

С днешна дата голяма част от дрехите са подходящи и за двата пола, а тенденциите налагат един „по-унисекс” look. Вече няма...

All fashion преди 15 години

С днешна дата голяма част от дрехите са подходящи и за двата пола, а тенденциите налагат един „по-унисекс” look. Вече няма цветове, които да са чисто дамски или мъжки, няма голямо значение в моделите дрехи, жените носят мъжки дрехи, мъжете взимат чантите на любимите си и т.н.

Колкото и да сме модно разкрепостени има момент, в който тенденцията господата да носят поли ни идва в повече. И все пак това е тренд, и ние го уважаваме.

За предстоящите пролетни дни мъжките поли са тотален хит. Господата експериментират с тях като ги носят по всевъзможни начини. Дали ще си е истинска пола или препаска зависи само от въображението ти. Същото важи и за дължината, която отново зависи от въображението ти, дозата риск и склонността ти към експеримент.



ETRO, John Galliano, Marc Jacobs, Agnes b. са само част от дизайнерите, които представят мъжките поли, които се носят над панталони, клинове и дълги чорапи. Единственият задължителен елемент е яркият цвят, иновативната материя и щурия десен.

Другото зависи от твоя избор и от гардероба на любимата ти.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.