Следва

Спечели покана за TAKEOVER със STACEY PULLEN

Седмичен ХОРОСКОП - 09.03 – 15.03

Миналата седмица Венера участва в две важни фонови комбинации, сега по същия път върви и Марс. Само че неговите резонанси с фоновите аспекти ще бъдат леко отдалечени във времето...

Astro преди 9 години

Миналата седмица Венера участва в две важни фонови комбинации, сега по същия път върви и Марс. Само че неговите резонанси с фоновите аспекти ще бъдат леко отдалечени във времето. В понеделник и вторник Maрс активира тригона Юпитер-Уран (120 градуса), а в сряда и четвъртък ще задейства квадрата (90 градуса) Уран-Плутон.

Съответно, първите два дни от седмицата ще бъдат благоприятни и динамични. Марс сега е отговорен за политиката, медиите, рекламата, както и за финансите. Юпитер за административните въпроси, правителството и официалните лица. Уран, с който Марс образува съвпад - е скритата сила на общественото мнение и нагласи. Въз основа на тези взаимодействия, в понеделник - вторник е възможно обсъждането в медиите на актуални събития, със скандален характер, изказвания на видни политици и висши служители.

Въпреки “взривоопасния" характер на съвпада между тези две агресивни планети (Марс и Уран), тези два дни ще са благоприятни за професионалните политици, за творческите личности, за пускането на инвестиционни проекти и нови марки. За успешното представяне, или стартиране трябва само да се изключи времето на Луната без курс (т.е. - в понеделник от 07:00 до 15:00 часа).

Точният съвпад на Марс и Уран ще бъде в сряда, в 18:05 часа. В този момент влиза в сила и следващата неблагоприятна комбинация - квадратът към Плутон. Подобно на Марс, Плутон през този период символизира политическите сили и техните представители в медиите, само че с крайно реакционни позиции. В сряда и четвъртък можем да станем свидетели на твърд отговор на събитията от последните два дни, включително на скандали, изблици на информационна агресия и провокации.

До края на седмицата страстите ще започнат да се успокояват, за което ще допринесе прехода на Меркурий в Риби, в петък сутринта. Въпреки това, второстепенни напрегнати комбинации ще запазят трудността в общуването, затруднявайки установяването на нормални отношения и партньорския диалога. Ето защо в събота и неделя е желателно да си починем и ограничим контактите. В събота Сатурн става ретрограден, което говори за сериозни промени в общественото мнение по отношение на случващите се в последно време събития.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не изпускай шанса си!

Трябва да се захващаш само с тези неща, които обещават лична облага или голяма печалба. Още повече, че през тази седмица се очакват много такива перспективни работи. Ако разпилееш времето и енергията си по безполезни и ненужни занимания, рискуваш да пропуснеш един добър шанс за подобряване на финансовото си положение и в резултат седмицата ще премине безполезно за теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Самоконтрол!

Старай се да не влизаш в ненужни спорове и изясняване на отношенията с близките хора, които обичаш. Малко вероятно е да ги убедиш в нещо, с което те не са съгласни. Освен това през тази седмица, дори и най-дребното спречкване може да вземе драматични размери и да прерасне в бурен семеен конфликт. Работата ще върви с променлив успех, но висшестоящите ще бъдат доволни от теб.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Нови възможности!


През тази седмица може да очакваш благоприятни промени в живота си. Възможно е пред теб да се появи перспектива за успешна работа. Ако си сам, в този период съдбата може да те изненада с обещаващо романтично запознанство, което бързо ще се превърне в сериозна, многообещаваща любовна връзка, която може да завърши с брак.

РАК 22.06 – 23.07

Вдъхновение!

Настъпващата пролет ще подейства на душевното ти състояние по най-благоприятния начин. През този период ще бъдеш в прекрасно настроение, ще бъдеш изпълнен с оптимизъм и вяра в по-доброто бъдеще. Следователно, ще бъдеш в състояние да забележиш и използваш шансовете за успех, благодарение на което животът ти ще стане по-лек, по-щастлив и по-наситен.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Успех!


Очаква те успешно приключване на вече започнати проекти. Ако през този период предприемеш опит да постигнеш това, което не ти се е отдало от първия път, то девет от десет от случаите, ще се увенчаят с успех. Тази седмица обещава също успех в бизнеса и финансите. А в любовта е възможен незначителен неприятен инцидент.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Компетентност!

Старай се да не се захващаш с работи, в които не си достатъчно компетентен, тъй като неуспехът в работата може да се отрази зле на професионалната ти репутация, и, следователно на бъдещата ти кариера. Не взимай присърце временните проблеми, които ще възникват в отношенията ти с любимия човек, нищо не заплашва щастието ви!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Контраст!


Животът ти през тези седем дни ще бъде пълен с контрасти. Успехи и неуспехи ще се редуват и е възможно успехът в една област от живота да доведе до проблеми в други области. Например, ако започнеш доходна работа, тя може да има един недостатък - ще ти отнема много време и ще отвлича вниманието ти от семейните въпроси.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Непредсказуемост!

Ще бъдеш склонен към взимането на неочаквани решения и извършването на непредсказуеми постъпки, които самият ти не очакваш. И това може да стане причина в този период, в много сфери от живота ти да възникнат промени, които могат да бъдат както благоприятни, така и не толкова - в зависимост от твоята бдителност и съобразителност.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Риск!


Съществува риск здравият разум да ти изневери и да се увлечеш по някакви нереалистични проекти или безполезни, безпреспективни дела. Като цяло, през този период, ще бъдеш податлив на отрицателно влияние от страна на другите. Така че, опитай се да се обградиш с доброжелатели и избягвай контакта с подли хора, които могат да те заблудят или измамят.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Конфликт!


Назрява конфликт между теб и някой от най-близките ти хора, който най-вероятно няма да успееш да избегнеш. Но кавгата ще ти се отрази добре, тъй като ще ти позволи да изразиш себе си и да започнеш всичко отначало. Макар че първата половина на седмицата изглежда негативно, отношенията ще се подобрят, а разрешаването на конфликта ще позволи те да се развиват и по-нататък. В края на седмицата може да възникнат нови и силни чувства. Добро време за романтични запознанства и изграждане на нови взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ситуацията се подобрява!

Ако в животът ти досега е имало спорове и конфликти, то ситуацията постепенно ще започне да се подобрява. Негативната енергия ще остане в миналото, а на нейно място ще дойде ново усещане за света и отношенията. Така че в този момент ще бъдат успешни инициативи, свързани с материални въпроси, но само ако не са рискови. Събитията през тази седмица може да променят възгледите ти за много неща, случващи се наоколо, което ще ти даде ново разбиране и нови възможности за действие.

РИБИ 20.02 – 20.03

Логика и здрав разум!

Налага се да се вслушаш в логиката и здравия разум и да не позволяваш на емоциите да влияят върху хода на твоите дела. Ако в работата започнеш да се ръководиш от лични симпатии и антипатии, това няма да доведе до нищо добро. Любимият човек ще бъде откровен и искрен с теб, опитай се да му отговориш със същото.

More from View Sofia

More Astro