Следва

Adidas Stan Smith

Фенска радост: CONVERSE пусна проект, който позволява на всеки да създаде свой модел

В чест на отбелязване на култовата дата, 100-годишния юбилей, Converse задвижиха своя нов проект Made By You, създаден специално с идеята всеки ползвател на култовите самоходки да се себеизрази...

All fashion преди 9 години

В чест на отбелязване на култовата дата, 100-годишния юбилей, Converse задвижиха своя нов проект Made By You, създаден специално с идеята всеки ползвател на култовите самоходки да се себеизрази.

В качеството на реклама на бранда, силно въздействаща трябва да се признае, се използват реални кецове на култови персони: Анди Уорхол, Рон Инглиш, Глен О'Брайън, Кейт Ланфър и много други. Чифтовете им са мръсни, много употребявани, вероятно с голяма любов, изрисувани и употребени до разпад - така всеки чифт разказва за личността на своя собственик.

Именно такива кецове, уникални, различни, любими и издържливи във времето, благодарение на вложената в тях емоция, създава баскетболистът Чък Тейлър под името Chuck Taylor All Stars преди точно 100 години - време, достатъчно, за да ги превърне в най-популярния чепик в света.

Новата услуга Made By You ще позволи на клиентите да персонализират обувките си и самостоятелно да изберат тъканта, цвета, формата и принта директно на сайта. Чудно!

More All fashion