Следва

Празнуваме рождения ден на Addicted to Music. Виж как можеш да си сред поканените...

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Много вдъхновяващи, много истински и много ценни... както винаги доза оптимизъм, събран в няколко изречения. За да се засмеем, за да повярваме и почувстваме силата, с която можем да променим, ако не света, то поне този, вътре в нас...

Celebrities преди 9 години

Много вдъхновяващи, много истински и много ценни... както винаги доза оптимизъм, събран в няколко изречения. За да се засмеем, за да повярваме и почувстваме силата, с която можем да променим, ако не света, то поне този, вътре в нас...

Пабло Пикасо

"Да беше възможно да се избавим от мозъка и да ползваме само очите си. Живейте в настоящия момент и ще анализирате по-малко. Ще спрете да товарите мозъка си със слагането на етикети наляво и надясно.

В сегашния миг обичайният свят става по-странен. Виждате повече живот и цветове в дърветата, природата, хората. Това, което ви се струва разбиращо се от само себе си, обикновено и делнично, става възхитително и ценно. Като че ли виждате света с по-голяма яснота."

Чарлс Буковски

"Бъдете уникални и безсрамно подчертавайте това с всичките си постъпки. По-добре е да правиш и най-скучните неща със стил, вместо да се занимаваш с интересни неща без стил."

Исабел Алиенде

"Този свят винаги ще има нужда от отцепници, дисиденти, авантюристи, аутсайдери и бунтовници, които задават въпроси, огъват правилата и поемат рискове."

Франц Кафка

"Ако вярваме силно в нещо, което не съществува, ние го създаваме. Несъществуващото е нещо, което не сме желали достатъчно".

Дж. Б. Шоу

"Когато двама души се намират под влиянието на най-силното, най нереалното, най-безумното и превъзходно чувство, те са длъжни да се закълнат, че ще останат в това развълнувано, ненормално състояние докато смъртта ги разлели".

Неизвестен

"Обич е, когато майка ти се опитва да ти стопли ръцете. Когато баща ти или брат ти мине и ти разроши косата, след като туко-що си я оправила. Когато баба ти ти подари топла пижама. Когато истинските ти приятели се сещат за теб и те питат "как си". Обичта е "Не тръгвай, остани още малко" и малкото се превръща в часове. Тя е в шегите, които само ти и още някой знаете. Обичта е, когато приятел ти остави последното парче торта, въпреки че го прави с нежелание. В "лека нощ", "добро утро", "липсваш ми", "ще те чакам"... Такива прости неща. Нелуксозни. Безплатни. Но пък много истински..."

Джеймс Карстерс

"Важно е това, което е в сърцето ти. Ако душата ти е на воин, значи си воин. Всичко друго е стъкларията, от която е направена лампата. Но ти си светлината вътре".

More from View Sofia

Love to quote: 15 цитата от Моника Белучи, за мъжете, възрастта и любовта

Celebrities преди 2 години

Не просто жена, а извънредно прекрасна жена, Моника Белучи е еталон на съвремието ни. Екранът я обича, изкуството я обича, мъжете и жените - и те, и то поравно, светът я обича. Фантастичната италианка е образ без аналог в съвременното кино, а днес, в чест на 57-ия й рожден ден припомняме точно 15 от най-готините й цитати   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.