Следва

50 нюанса русо: Или как Ким отново боядиса косата си

Как ли е да ти преподава "Човешки права" Амал Клуни

Амал Клуни е вече успешен адвокат по правата на човека, а сега е на път да започне нова кариера...

Други преди 9 години

Амал Клуни е вече успешен адвокат по правата на човека, а сега е на път да започне нова кариера. Красивата адвокатка ще обучава студенти на всички неща, които е научила по пътя. Съпругата на Джордж Клуни вече се е отправила към Ню Йорк, за да се захване с това ново начинание, което започва в Правното училище на Колумбийския университет в “голямата ябълка”. Г-жа Клуни ще води лекции по защита правата на човека и ще формира това съзнание в бъдещите адвокати.

Като уважаван юрист, Амал е била в челните редици на някои от най-известните случаи на десетилетието, защитавайки правата на основателя на Уикилийкс Джулиан Асанж, в делото за неговата екстрадиция, а освен това работи като старши съветник на пратеника на ООН Кофи Анан за много знакови дела.

Самата Амал коментира новината, като каза:. "За мен е чест да бъда поканена като гост-професор в Колумбийския университет сред толкова изтъкнати преподаватели и талантливи студенти. Очаквам с нетърпение да опозная следващото поколение адвокати, застъпници на правата на човека, които учат тук.”



А ние си преставяме еуфорията сред младите правозащитници. Просто защото си представяме Амал пред нас на катедрата в СУ, например, и... оставаме без думи.  Тази жена е страшно магнетична, смеем да твърдим, все повече с времето. Успех!

More Други