Следва

Statement eye за есен-зима 2015, бюти кадри

Децата на Уил Смит - Джейдън и Уилоу за списание Billboard

В средата на 60-те и началото на 70-те години алифорнийският Лавров Каньон, географски и метафорично се превръща в средище на творци...

All fashion преди 9 години

В средата на 60-те и началото на 70-те години, калифорнийският Лавров Каньон, географски и метафорично се превръща в средище на творци като Джони Мичъл, Нийл Янг, Дейвид Кросби и The Mamas & The Papas. Там те се събират, за да купонясват и да правят музика заедно. Правят всичко това докато култивират уникален стил, който да съчетава техния свободен дух и подход към създаването на музика.

От Джони Мичъл в най-новата рекламна кампания на Saint Laurent до бохемските силуети, които се разходиха по модните подиуми този сезон, влиянието на т.нар. Лавров Каньон е неоспоримо в модата в момента. И точно навреме, за да отпразнува това влияние идва и новият брой на списание “Billboard”, в който виждаме две от децата на Уил Смит - Уилоу (14) и Джейдън (16) в готина ултрамлада интерпретация на тази тенденция. Двамата позират в аутфити със свободни бохо силуети, допълнени от ресни, забавни цветове и флорални мотиви.

А какво остава скрито от обектива - децата на Уил и Джейда Пинкет пристигат на снимачната площадка не с нещо друго, а с винтидж кемпър Volkswagen, много шейсетарско и съвсем в духа на този моден ангажимент.

More All fashion