Следва

Statement eye за есен-зима 2015, бюти кадри

Децата на Уил Смит - Джейдън и Уилоу за списание Billboard

В средата на 60-те и началото на 70-те години алифорнийският Лавров Каньон, географски и метафорично се превръща в средище на творци...

All fashion преди 9 години

В средата на 60-те и началото на 70-те години, калифорнийският Лавров Каньон, географски и метафорично се превръща в средище на творци като Джони Мичъл, Нийл Янг, Дейвид Кросби и The Mamas & The Papas. Там те се събират, за да купонясват и да правят музика заедно. Правят всичко това докато култивират уникален стил, който да съчетава техния свободен дух и подход към създаването на музика.

От Джони Мичъл в най-новата рекламна кампания на Saint Laurent до бохемските силуети, които се разходиха по модните подиуми този сезон, влиянието на т.нар. Лавров Каньон е неоспоримо в модата в момента. И точно навреме, за да отпразнува това влияние идва и новият брой на списание “Billboard”, в който виждаме две от децата на Уил Смит - Уилоу (14) и Джейдън (16) в готина ултрамлада интерпретация на тази тенденция. Двамата позират в аутфити със свободни бохо силуети, допълнени от ресни, забавни цветове и флорални мотиви.

А какво остава скрито от обектива - децата на Уил и Джейда Пинкет пристигат на снимачната площадка не с нещо друго, а с винтидж кемпър Volkswagen, много шейсетарско и съвсем в духа на този моден ангажимент.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.