Следва

Double trouble: Перфектната комбинация

PFW: Chanel, есен/зима 2015

Твърде рано за стандартите на модните седмици, ревюто на Chanel Есен/зима 2015 започна в...

All fashion преди 9 години

Твърде рано за стандартите на модните седмици, ревюто на Chanel Есен/зима 2015 започна в нетрадиционния час 11 и половина.

Очевидно обаче Карл Лагерфелд идеално бе предвидил времето, в съчетание със замисъла на работата му какво точно впечатление ще предизвикат.



Кайзерът устрои на модните редактори истински power breakfast, превръщайки любимата си локация Grand Palais в шумно брасери. На фона на апетитни звуци като от хрускане на франзела или кроасан на подуима излезе първо любимката на модната къща Кара Делевин, тържествена в черно и много бижута, с чевръст опушен грим, за който се заклеваме, че ще пробваме на първото възможно парти, а след нея - още осемдесет притежателки на най-стройни крака, между които нашата блестяща Креми Оташлийска, рускинята Саша Пивоварова и американката Кендал Дженър.



По-голямата част от моделите го играеха посетителки на кафенето, но на някои се наложи да се превърнат и в сервитьорки, макар и с бял тюл отпред вместо престилки. На нито една от тях не се наложи, разбира се, да обслужват звездата на френкото мъжко моделство Батист Джабикони, който разливаше бодро портокалов сок на всички жадни.


 

More All fashion