Следва

Сам Смит и Джон Леджънд с дует за “Деня на червения нос”

Наоми Кембъл отрече твърденията за сбиване с колегата си Кара Делевинг

Наоми Кембъл отрече твърденията, че се е сбила с колегата си модел Кара Делевин в Париж в неделя вечерта, където двете британски супермодели са приставали на парти на списание “Garage” в нощния клуб “Castel”...

Други преди 9 години

Наоми Кембъл отрече твърденията, че се е сбила с колегата си, моделът Кара Делевин, в Париж в неделя вечерта, където двата британски супермодела са присъствали на парти на списание “Garage”, в нощния клуб “Castel”.

Според твърденията между 44-годишната Наоми и 22-годишната Кара избухва кавга, защото Кембъл се разстройва, че Кара е проявила “неуважение” към общата им приятелка Риана. Според очевидец, Делевин казала нещо негативно за певицата и това накарало супер модела Наоми да избухне. Двете си разменили реплики на доста висок глас и впоследствие се стигнало и до размяна на побутвания.

Въпреки твърденията обаче, Наоми използва своята страница в социалната мрежа Twitter, за да ги опровергае напълно: “Не знам откъде идва тази история за сбиване между мен и Кара Делевин! Това е напълно невярно, не обръщайте внимание на слуховете”.



А нейни представители излязоха с изявлението: “Никакъв бой не се е случвал между Наоми Кембъл и Кара Делевин в клуб Castel".

Нека бъде така.

More from View Sofia

More Други