Следва

Б като Библия, Б като блог

PFW: Chloé, есен/зима 2015

Вързаните на врата тънки и дълги шалчета при Chloe не ни изненадват, какво по-естествено от...

All fashion преди 9 години

Вързаните на врата тънки и дълги шалчета при Chloe не ни изненадват, какво по-естествено от шал на шията през зимата, първо, и второ, още за есента на 2014-а ни ги подари Миуча Прада.

Но признаваме, че колекцията на бранда, подписана от креативния директор Клер Уайт Келър е идеална сама по себе си, защото съдържа, в романтичен ракурс, всичко, което може да ни притрябва за обличане и обуване в идния хладен сезон.

Формулата за девичи романтизъм, така характерна за Chloe, е водеща и тук. Блузи със свободна кройка, шорти на стройни крака, хубави лежерни рокли, уютни пончо, идеално скроени жакети и палта. Седемдесетарският полъх е тук и е вдъхновяващо развят от всеки детайл, а Келър с майсторлъка на алхимик пренася от сезон в сезон коктейла от ключови особености на този тренд, предизвиквайки искрените аплодисменти на самите модели.



И на онзиденшното ревю в Париж: "браво!" се чуваше отвсякъде, най-вече от първи ред на залата, на който седяха руската перла Елена Перминова и новозеландското дарование Лорд, изпълнени с възторг.

More All fashion