Следва

Седмица на модата в Милано: Аксесоарите на Есен/Зима 2015

Б като Библия, Б като блог

Френският фотограф Tео Госелин улавя непокорната и дива младост в ежедневните си и понякога интимни фотографии...

All fashion преди 9 години

Уловена емоция 

Френският фотограф Tео Госелин улавя непокорната и дива младост в ежедневните си и понякога интимни фотографии. Младият артист се фокусира върху приятелите си, своето обкръжение и хората, които “преживяват” света. Има една красива, игрива елегантност в моментите, уловени от обектива му, която предава редица емоции, включително щастие, вълнение, тишина и самота.

В неговите фотографии виждаме златни отблясъци и снопове светлина, струящи зад младите момчета и момичета, уловени в кадър. Неговото мото: "Живей бързо, обичай силно" е живо и осезаемо през всичките му изображения и модели, които си играят сладостно на радост от живота.



theo-gosselin.blogspot.com

Смела цветна пролет

Докато търпеливо чакаме снега да се стопи, правим дръзки планове за първите топли дни. Смело съчетаваме цветове и форми, за да загърбим зимния гардероб и да кажем “Здравей!” на едно ново “аз”, което обича да експериментира като съчетава красива пола с А - образен силует в контрастно райе в бяло и черно. Забавляваме се още като добавяме ярки и весели цветове, в този случай смела комбинация от доматено червено и фуксия. Завършваме всичко със страхотни и големи слънчеви очила и красива чанта от M2Malletier.

atlantic-pacific.blogspot.com

Нов прочит

Тя е от Кейптаун, художник е, казва се Барбара Уилденбър и създава изумителна нова колекция от произведения на изкуството, сътворени изцяло от книги и хартия. Предпочитайки такива, които разполагат с карти и атласи или традиционни научни справочници, Уилденбърг издълбава в хартията сложни и разнообразни спираловидни форми. Художничката отделя специално внимание на подреждането на отпечатаните думи, които образуват нейните артистични творби. И става хубаво.

thisiscolossal.com

Burberry Kisses

Nude Pink за естествен, много пролетен и свеж вид.


И, разбира се има ли някой, който да не обича хубаво наситено червено. Този тъмночервен нюанс с лилав оттенък буквално ласкае всеки тон на кожата.


Сигурно всяко момиче постоянно е на лов за следващото любимо червило и така, докато разглеждаме, попадаме на страхотните нови предложения на Burberry Kisses. Британската марка никога не престава да ни учудва, особено когато става дума за красота. Колекцията от 28 нюанса е толкова естествена, лесна и напълно страхотна за целуване. На снимките виждаме бъдещите си два нови любими нюанса.

natalieoffduty.com

Бохо в косите

За да си набавим още от така необходимата доза слънце и пролетно настроение, се вдъхновяваме от “децата на цветята” и следвайки техния пример слагаме на главата си красива лента в златно с флорални мотиви и перли. В този пример ни подкупва бляскавият прочит на този вечен бохо аксесоар и, признаваме си, продължава да не ни омръзва. Слагайки го, се пренасяме на слънчеви поляни, където танцуваме с красива и дълга до земята хипи рокля.

sorayabakhtiar.com

More from View Sofia

More All fashion