Следва

Най-красивата ТВ водеща в Сърбия идва у нас

Сам Смит и Джон Леджънд с дует за “Деня на червения нос”

Наскоро награденият с Грами Сам Смит си партнира с неотдавна спечелилият Оскар Джон Леджънд за специална интерпретация на сингъла на британската звезда “Lay Me Down”...

Други преди 9 години

Наскоро награденият с Грами Сам Смит си партнира с неотдавна спечелилият Оскар Джон Леджънд за специална интерпретация на сингъла на британската звезда “Lay Me Down” за предстоящото събитие на благотворителната организация Comic Relief.

Песента е на разположение във всички онлайн търговци на музика и ще бъде официален сингъл на “Деня на червения нос”, най-голямата благотворителна инициатива на организацията, която се провежда на всеки две години, и в която посланици носят клоунски червени носове, за да допринесат за повишаване на осведомеността и събират средства за различни каузи на организацията.

Смит и Леджънд ще изпълнят своя дует на живо за първи и последен път на 13-ти март на специално събитие, “Comic Relief – Face the Funny”, което ще се проведе в Лондон Паладиум. Двамата също така са заснели видео за съвместната си работа, в което виждаме съпоставка - как Сам и Джон записват песента в студио в Лос Анджелис с кадри на една от многото африкански общности, на които “Comic Relief” помага. Изпълнителите ще се откажат от всички печалби от песента и ще ги дарят на организацията.

“Lay Me Down” заема много специално място в сърцето ми. Не само че я изпълнявах на живо на наградите “Brit”, а сега ще я изпея на “Деня на червения нос” с изключително талантливия Джон Леджънд, което е толкова вълнуващо", казва Смит в изявление. "Изключително съм горд, че моя песен ще допринесе за набиране на средства за проекти за хора в неравностойно положение във Великобритания и в цяла Африка."

Слушаме и гледаме талантливите музиканти във видеото:

More Други