Следва

Поли Генова се превръща в Грозното пате

Бой в Парламента, тайна вечеря и любовни конфликти във втори епизод на „Столичани в повече”

Дългоочакваният осми сезон на „Столичани в повече” стартира с голям зрителски интерес миналия...

Events преди 9 години

Дългоочакваният осми сезон на „Столичани в повече” стартира с голям зрителски интерес миналия петък по bTV. Този петък от 21.30 часа феновете на сериала ще имат възможност да върнат лентата назад и да проследят всички събития, останали неизяснени до момента. Бъркотията е голяма, а смехът е гарантиран.

Втори епизод връща времето месец и половина назад в деня на референдума, за да покаже комичния резултат от него. Кой как тълкува резултатите, защо депутатите бяха погнати от народа и успяха ли да се измъкнат Рангел и Славка от гнева на избирателите ще разберете на 13 март от 21:30 по bTV. Дъжд, плъхове, малко женски бой, много извинения и нови обещания допълват политическата ситуация след референдума.



Зрителите ще видят още тайната вечеря, на която присъства поп Григорий, поредните финансови проблеми на Спас и как Андрей се сдобива с нов апартамент и старо гадже. За финал Пепи се опита да изглади конфликтите в любовния четириъгълник, но дали накрая тъпият ъгъл няма да се окаже той?

„Столичани в повече” ще се излъчва вече всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.


 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?