Следва

N.O.H.A се завръща на сцената на SOFIA LIVE CLUB

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Когато от сутринта интернетът прави проблеми, може би е най-добре да оставим всякакви технологии и просто да се отдадем на голямото кино. Това винаги е добро решение, особено за киномани като нас...

Movies & TV преди 9 години

Когато от сутринта интернетът прави проблеми, може би е най-добре да оставим всякакви технологии и просто да се отдадем на голямото кино. Това винаги е добро решение, особено за киномани като нас. 

И все пак, за да видим какво ни очаква в следващите дни, е хубаво, че връзката със света си дойде на мястото и трескавото преглеждане на новите трейлъри може да продължи с пълна сила.

Тази седмица, както винаги, няма да ни остави без задължителните поне 4 заглавия, които да ни държат в напрежение и да разбуждат всякакви емоции у нас. Започваме с един нов прочит на любима класическа приказка, който да си признаем буди леки съмнения в нас, но няма как да знаем преди да сме гледали историята. 

И като говорим за приказки, още една такава интерпретация ни очаква, надяваме се скоро, в която обаче вече знаем, че главни действащи лица ще са Ема Уотсън и Дан Стивънс. Досещате се, че говорим за игралната адаптация на "Красавицата и звярът". Вече сме нетърпеливи!

Но нека не се разсейваме повече, а да пускаме видеата, защото времето върви и съвсем скоро ще може да потеглим към киното за някой от тези (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Traile4) или от тези: 

"Пепеляшка" ( "Cinderella")

Актьорите: Хелена Бонъм Картър, Кейт Бланшет, Стелан Скарсгард, Лили Джеймс, Холидей Грейнджър, Ричард Мадън, Софи Макшийра
Режисьорът: Кенет Брана

Сюжетът: Историята на ПЕПЕЛЯШКА проследява живота на младата Елла (Лили Джеймс), чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо новата си мащеха (Кейт Бланшет) и дъщерите й Анастейша (Холидей Грейнджър) и Дрисела (Софи Макшера) в семейния дом. Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство.

Накрая изпада до положението на слугиня, изцапана с пепел и презрително наричана Пепеляшка. Въпреки жестокостта, с която се сблъсква, Елла е решена да изпълни предсмъртната заръка на майка си „да не губи кураж и да бъде добра“. Тя отказва да се поддаде на отчаяние или да презира онези, които се държат зле с нея. И ето че в гората среща впечатляващ непознат. Без да подозира, че той всъщност е принц, а не слуга в двореца, Елла най-после има чувството, че е срещнала сродна душа. Изглежда, че съдбата й ще се промени, когато дворецът разпраща открита покана до всички девойки да присъстват на бал.

Елла е обнадеждена, че отново ще срещне очарователния Кит (Ричард Медън). Уви, мащехата й забранява да присъства. Но както във всички хубави приказки, се появява спасение. Феята кръстница (Хелена Бонам Картър) с помощта на тиква и няколко мишки завинаги променя живота на Пепеляшка.

Премиерата: 13 март (България)

"Среднощно преследване" ("Run All Night")

Актьорите: Брус Макгил, Джеймс Мартинез, Малкълм Гудуин, Комон, Бойд Холбрук, Ед Харис, Дженезис Родригез, Винсънт Д'Онофрио, Джоел Кинаман, Лиам Нийсън

Режисьорът: Жауме Колет-Сера

Сюжетът: Джими Конлан (Лиъм Нийсън), мафиот и наемен убиец познат като Гробарът от Бруклин, е виждал и по-добри дни. Греховете от миналото му го преследват, както и упорития детектив (Д‘Онофрио), който е бил по петите му в последните 30 години. Изглежда, че Джими намира утеха единствената на дъното на чаша пълна с уиски.

Но когато отчужденият му син, Майк (Джоел Кинаман), попада под прицела на мафия боса Шон Магуайър (Ед Харис), Джими трябва да направи избор между престъпното семейство, което е избрал и семейството, което е изоставил преди години. Единствения начин за Джими да изкупи греховете си е да спаси сина си от съдбата, която безспорно очаква и него– сигурна смърт. Без да има към който да се обърне, Джими разполага с една нощ за да намери изход и най-сетне да поправи грешките си.

Премиерата: 13 март (България)

"Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството“ ("Birdman")

Актьорите: Ема Стоун, Ейми Райън, Андреа Райзборо, Майкъл Кийтън, Наоми Уотс, Едуард Нортън, Зак Галифанакис

Режисьорът: Алехандро Гонзалес Иняриту

Сюжетът: Алехандро Гонзалес Иняриту режисира Майкъл Кийтън, Наоми Уотс, Ема Стоун, Едуард Нортън и Зак Галифанакис в комедийния филм “Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството“. Кийтън изпълнява главната роля на Ригън Томсън - залязващ актьор, който е известен сред публиката благодарение на изпълнението си на един от най-популярните супергерои в Америка. Докато се опитва да организира амбициозна пиеса на Бродуей Ригън прави всичко възможно за да се пребори със собственото си его, да събере отново семейството си и да даде нов старт на своята замираща кариера. Но пътешествието към повторното себеоткриване и борбата за отминалата слава поставя Ригън в центъра на голям брой непредсказуеми и забавни ситуации, които постепенно започват да го променят.

Премиерата: 13 март (България)

"Съседското момче" ("The boy next door")

Актьорите: Дженифър Лопес, Кристин Ченоует, Джон Корбет, Бейли Чейс, Хил Харпър, Иън Нелсън, Травис Шулд

Режисьорът: Роб Коен

Сюжетът: Във филма "СЪСЕДСКОТО МОМЧЕ" Лопес играе току-що разведената учителка Клеър, която се опитва да се приспособи към новия си живот, докато отглежда сина си. Скоро в съседство се нанася Ноа – симпатичен тийнейджър, който безпардонно флиртува с новата си съседка.

С оглед на всичко, което се е случило през последните месеци в живота на Клеър, не е чудно, че тя бързо се поддава на флирта. След една много гореща нощ, прекарана заедно, героинята на Лопес започва да съжалява за случилото се. След като осъзнава какво е направила, започва да отблъсква тийнейджъра в опит да му покаже, че нищо повече не бива да се случва между тях. Но страстната нощ се запечатва в съзнанието на Ноа и той няма намерение да се откаже от Клеър толкова лесно.

Премиерата: 13 март (България)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More from View Sofia

More Movies & TV