Следва

Задава се документален филм за Риана

Кино дебют и за Карли Клос

Супермоделът Карли Клос ще последва примера на своята колега Кара Делевин и ще направи актьорски дебют...

People of art преди 9 години

Супермоделът Карли Клос ще последва примера на своята колега Кара Делевин и ще направи актьорски дебют в продължението на филма "Зулендър", заедно с Бен Стилър и Оуен Уилсън.

Филмът предизвика много приказки, благодарение на появата на Дерек Зулендър и Хензел на модното дефиле на Valentino през седмицата на модата в Париж. Забавният момент може и да отмина, въпреки че все още живее чрез многото постове в Instagram, но донесе новината за продължение на хитовата комедия - “Зулендър 2”. Новият филм се очаква да бъде пуснат през февруари 2016 година и по последни слухове в него ще вземе участие и супермоелът Карли Клос.

Не можем да се сетим за по-добър проект за Карли, с който да продължи да развива своята кариера, защото, както все по-често ставаме свидетели напоследък, само една професия не е достатъчна на съвременните известни личности, а и сме сигурни, че чаровната Клос има на какво да научи Зулендър и Хензел. Друг любопитен слух около филма, който обикаля медиите е, че красавици като Наоми Кембъл, Кара Делевин, Джордън Дън и Алесандра Амброзио ще имат свои малки роли в “Зулендър 2”. Очакваме да видим с нетърпение.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра