Следва

Съвършено стилно

Lucky You - петък, 13-ти и една нова традиция

Тринадесето число хич не се радва на адмирации, особено ако на календара съвпадне с...

All fashion преди 9 години

Тринадесето число хич не се радва на адмирации, особено ако на календара съвпадне с петък. В древен Рим магьосниците се събирали по 12 и смятали, че тринадесетият е самият дявол. Годината има дванадесет месеца, в нумерологията има дванадесет зодиакални знака, боговете на Олимп са 12.

През Средновековието крал Филип V се отървава за една нощ от ордена на Тамплиерите именно на 13-то число. До днес повече от 80% от небостъргачите нямат 13-ти етаж, във Формула 1 няма болид с този номер, във Флоренция улиците прескачат от 12 на 14. Немалко летища пропускат 13-тата писта.

Изобщо славата на петък тринадесети е пословична и стара като света. Нас обаче това суеверие хич не ни плаши (да не ни мине черна котка път!) и смятаме дори да отбележим този ден с нещо колкото се може по-положително.

А от един борещ настъпващата пролетна умора истински тренди шопинг не се сещаме за по-добро и зареждащо с положителни емоции решение.

А не се сещаме за по-добро и зареждащо с положителни емоции решение от един борещ настъпващата пролетна умора истински тренди шопинг .



Екипът на Fashion Days също е решил да не си стои у дома и да се пази от отваряне на чадър в затворена стая, а да зарадва почитателите си със специална отстъпка, именно по повод петък, тринайсети.

От 13 (март) до 22 март, напук на липсата на късмет, всеки, закупил продукти от Fashion Days на стойност над 120 лева, получава 25% отстъпка (важи за всички продукти на сайта). Инициативата кокетно се изправя срещу Bad Luck, толкова присъщ за този ден, и се превръща официално в Lucky You.

За да повярваме в добрия късмет, е необходимо да отворим страницата и да се посветим на новите пролетни колекции. Сърбяха ни ръцете да дойде петък, 13-ти. И хоп, ето го!

И новата традиция официално повелява – носи ни добър късмет. И много усмивки. Lucky US!

More All fashion