Следва

74-годишният Ал Пачино най-накрая се жени

Един щастлив петък: 5x3 за късмет на традиционната изложба на Секция 13

Традиционната секционна изложба на Секция 13 ще бъде открита не по случайност на 13 март...

Events преди 9 години

Традиционната секционна изложба на Секция 13 ще бъде открита не по случайност на 13 март. Организаторите определят тези изложби като „постоянен форум за творческо споделяне на неконвенционално настроени творци, занимаващи с инсталации, пърформанс, видеоарт, асамблаж, реди мейд, нови медии и др."

Секционните изложби са периодично събитие, което представя пред публиката последните работи на творци, занимаващи се с ново, съвременно изкуство, извън класическите живопис, скулптура, графика, рисунка. Този форум не е просто място за изява, но и възможност за „сверяване на часовника", за очертаване на определени тенденции и характеристики на т. нар. неконвенционално изкуство.

Тъй като журирането на изложбата ще се осъществява на място, произведенията и участниците в нея до момента са неизвестни.

Откриване – 13 март, 18 часа, Галерия на СБХ, ул. „Шипка" 6.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.