Следва

Лукбукът на колекцията на Кание Уест за аdidas

Каймакът на Лондон на откриването на изложбата "Александър Маккуин - Дива красота"

Това е доказано най-успешната от всички фешън-изложби в Института по костюма към...

All fashion преди 9 години

Това е доказано най-успешната от всички фешън-изложби в Института по костюма към Музея Метрополитън в Ню Йорк - експозицията "Александър Маккуин: Дива красота". Приземяването й в Лондон снощи, на гости на Музея Виктория и Албърт предизвика нечувано стълпотворение на топ звезди от артистичния и моден свят.

Жителите на британската столица определено са щастливци - те ще имат шанса да докоснат с ръка роклите на безумния гений дори повече дни, отколкото бяха изложени в Ню Йорк, но кураторите на изложбата се опасяват от огромни опашки и тук, предвид предишния си опит с невероятни тълпи в Голямата ябълка.

Първата, от най-високо качество макар, тълпа се образува на стъпалата на Музея още вчера: на звездното откриване на изложбата (простосмъртните ще могат да се насладят на преживяването едва от утре) в пълна парадна готовност се явиха няколкостотин знаменитости начело с Кейт Мос, Виктория Бекъм, чиито грим дословно копира този от ревюто на Шанел от началото на седмицата, за който и ние се заклехме, че ще пробваме, Наоми Кембъл, Салма Хайек и кой ли още не.


Виктория Бекъм




Дейвид и Виктория Бекъм










 




 


Кейт Мос с мъжа си Джейми Хинке


Кейт Мос




Ерин О'Конър






Наоми Кембъл


Наоми Кембъл с Андре Томас Балаш, който е президент и главен изпълнителен директор на André Balazs Properties.


Певицата FKA






FKA с Анабел Нийлсън


Попи Делевин


Лаура Кармайкъл


Мег Матюс (ляво) и Джаки Сейнт Клеър (дясно)


Колин Фърт с жена си, Ливия Фърт


Принцеса Беатрис


Салма Хайек


Наоми Харис



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.