Следва

Усмивки, качествен хаус и Mihai Popoviciu събуждат пролетта

Вижте Бьорк в клипа на Lionsong от новия й албум

Режисьорите на видеото - Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, споделят за...

People of art преди 9 години

Режисьорите на видеото - Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин, споделят за концепцията си: в новия клип Бьорк трябва да бъде: "спокойна, като паяк, замрял в очакване на жертвата си, и съблазнителна като балийска танцьорка".

Бьорк пусна видеото към песента Lionsong от новия си албум Vulnicura и целият свят видя поредното много лично и вълнуващо откровение на исландската певица.

Не е учудващо емоционалното въздействие на филмчето и песента - по признанието на самата Бьорк, последният й албум е посветен на раздялата й с художника Матю Барни.

В клипа певицата се появява в същия страхотен костюм, в който е и на обложката на Vulnucura: черен латекстов гащеризон с цветни пера по главата и раменете.

Режисьорите на клипа добавят за творението си: "Ще гледаме Бьорк под микроскоп: ще видим как тя оголва сърцето си и ни повлича в кървавата вселена на своята рана".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра