Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 16 - 22 февруари

Усмивки, качествен хаус и Mihai Popoviciu събуждат пролетта

След като ни подариха две фантастични партита, Wake Up Sofia са запланували ново музикално приключение...

Music преди 9 години

След като ни подариха две фантастични партита, Wake Up Sofia са запланували ново музикално приключение. Пролетно парти на 20ти март в Овалната Зала на Гранд Хотел България. Това парти е за всички нетърпеливи, вдъхновени и окрилени от усещането за Пролет! И за всички ценители на хубавата музика.

Специален гост е световно признaтият диджей и продуцент, и абсолютен виртуоз зад пулта Mihai Popoviciu. Mihai - момчето от Румъния и този път ще донесе много усмивки, качествен хаус и един от най-любимите ни сезони.

Свеж хаус полъх ще облива зaлата за танци още от миксовете на гръцкият диджей Mark_K от лейбъла Full Circle и Sono Di Vayo, и нашите afterhour диджеи - Anatolkin, Nellie и Мариян Христов/Dj Ihou/.

Локацията е уникална – Балната зала на Гранд Хотел България. Амфитеатрално построение на два етажа, свързани вътрешно с “царско” стълбище и отварящ се към звездите панорамен стъклен таван, разкриващ вдъхновяваща звездна гледка.

Една незабравима нощ сред бутикова декорация, 16000W звук от най-висок клас, клубно осветление и светлинно шоу, атрактивни танци от красивите момичета на Free Dance Agency.
 

20 MART 2015 / 22ч.
ОВАЛНА ЗАЛА / ГРАНД ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ
 

More from View Sofia

More Music