Следва

Оливия Уайлд е лице на новата кампания на H&M Conscious Exclusive

Директно от PR-a: "Иван Донев: Светът на лукса ме научи да имам респект към бедността"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на...

All fashion преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.

Иван Донев: Светът на лукса ме научи да имам респект към бедността

Как едно момче от Раковски извървява пътя до Рим и се превръща в „българина, осиновен от „от котюра" на Италия" по определението на журналисти от Вечния град? Като следваш мечтата си и здраво работиш, не е задължително да имаш пари и да си син на някой, отговоря Иван Донев в интервю на д-р Неделя Щонова, което зрителите на БТВ ще гледат на 17 март в предаването „Преди обед“. Единственият българин в италианската висша мода облече красивата водеща на рубриката „Духът на здравето“ в супер елегантен тоалет, за световната премиера на италианския филм „Децата на Маам”.


отляво-надясно Иван Донев, д-р Неделя Щонова и Франко Неро

Във филма костюмите на героите са създадени от Иван Донев. Историята отвежда зрителите в бивш римски месокомбинат, превърнат от група свободни артисти в галерия, която всъщност се появява, за да защити бедните хора, нанесли се незаконно там и застрашени от изгонване. „Снимките сред истински бездомници от една страна, животът ми сред обикновените хора и контактът с лукса, с дамите от червения килим от друга страна, ме научиха да имам респект към бедността“, споделя още младият дизайнер в тв интервюто.


Д-р Неделя Щонова в тоалет на Иван Донев

На премиерата на лентата, в рамките на „София филм фест", Иван Донев и д-р Неделя Щонова дефилираха заедно с кинолегендата Франко Неро, изпълнителя на главната роля Лука Лионело, режисьора Паоло Консорти и продуцента Джузепе Лепоре.


Д-р Неделя Щонова, в тоалет на Иван Донев, и Иван Донев

Българският дизайнер работи в момента по културен проект – българският фолклор по света. Сега подготвя костюми за изложба в Доха, Катар. Българският фолклор е вдъхновение за мен, признава завършилият музикална паралелка с народно пеене в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Пловдив. Модните ревюта на магистъра от най-старата академия за висша мода в Рим – „Коефия”, винаги са на фон с народна българска музика. Според Донев много е важен начинът, по който носиш една дреха - дава пример, с каква горда осанка застават нашите народни изпълнители пред световната публика.


Д-р Неделя Щонова, в тоалет на Иван Донев, и Иван Донев







More All fashion