Следва

Какво ни чака от H&M Concious Exclusive - пълната колекция точно 30 дни преди премиерата

Оливия Уайлд е лице на новата кампания на H&M Conscious Exclusive

Hennes & Mauritz AB днес представи кампанията на своята Conscious Exclusive collection, с участието на Оливия Уайлд... 

All fashion преди 9 години

Hennes & Mauritz AB днес представи кампанията на своята Conscious Exclusive collection, с участието на Оливия Уайлд.

Заснета от Лачлан Бейли и стилизирана от Людивин Пойбланк, кампанията ще залее градовете с образа на Оливия, облечена в смокинг от органична коприна, блейзър и вечерна рокля без ръкави, с ръчно изрисуван принт на птици на 1 април.

Актрисата ще участва и във филм на кампанията, режисиран от Макс Витали, който ще стартира онлайн и в социалните медии от 16 април.

Уайлд, която е едно от лицата на Revlon, миналата година си партнира и с H&M и Dosomething.org в кампанията им за рециклиране на дрехи, наречена Comeback. Освен това тя е съосновател на филантропския сайт за електронна търговия Conscious Commerce.

"Устойчивостта има лоша репутация, особено в областта на модата. Мисля, че хората смятат, че дрехите ще бъдат скучни, платовете неудобни, а дизайнът невдъхновяващ. За тях устойчивостта е по-скоро покаяние. Но аз мисля, че това е далеч от истината и H&M Conscious Exclusive collection показват, че устойчивото развитие не прави компромис със стила", каза Уайлд за WWD.

"Надявам се колекцията да даде възможност на жените по целия свят, които обичат модата, да продължат да го правят, но по един по-устойчив начин. Това им дава шанса да изглеждат добре, но и в същото време бъдат отговорни. Надявам се също така и останалата част от модната индустрия да наблюдава този процес. Смятам, че това е начинът, по който трябва да се случват нещата като цяло в модната индустрия", добави тя.

„В колекцията Conscious Exclusive ми допадат модните влияния от цял свят и красивите десени, ръчно нарисувани от един от нашите талантливи дизайнери. Оливия Уайлд е идеалното лице за тази колекция, тъй като самата тя споделя ангажимента на H&M за по-устойчиво бъдеще“, споделя творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.

The Conscious Exclusive collection, която ви показахме в пълнота, ще бъде на разположение в около 200 H&M магазина, както и онлайн от 16 април.

More from View Sofia

More All fashion