Следва

Аксесоарите на Есен/Зима 2015 - да обобщим и после да се влюбим

Какво ни чака от H&M Concious Exclusive - пълната колекция точно 30 дни преди премиерата

H&M Concious Exclusive Пролет/Лято 2015-а днес навършва точно 1 месец от обратното...

All fashion преди 9 години

H&M Concious Exclusive Пролет/Лято 2015-а, днес навършва точно 1 месец от обратното си броене.

16 април е денят, в който тази елегантна, много женствена колекция ще бъде в избрани магазини на марката, и тук - бул. Витоша 6, и по света.

Показваме я изцяло, точно както направихме и с колекцията Studio, която стартира успешния си поход на 12 март сутринта, за да имате време за своя умен шопинг избор.

Тазгодишната колекция Conscious Exclusive черпи вдъхновение от различните кътчета на планетата, акцентирайки върху универсалната природа на роклята. Моделът без ръкави от органичен лен и коприна с ефектна издължена кройка е украсен с ръчно изрисувани птици. Черната дълга рокля, изработена от Tencel® и рециклирана вълна, демонстрира африканско влияние с украсата от редове пайети от рециклиран материал.



А коктейлната рокля без ръкави от органичен коноп, органична коприна и органичен памук е с десен, вдъхновен от японската калиграфия. Сред останалите уникални модели се нареждат якето тип бомбър от жакардов Tencel®, изглеждащ като опакова страна на жакардова материя с висящи конци, и смокинг сако от органична коприна с цепки на ръкавите, които придават драматичен ефект.

Рекламното лице на колекцията е чудесната Оливия Уайлд. 

Приятно разглеждане!

More All fashion