Следва

"Дяволът в кутията” и "тест за креативност" в битка за първия MasterСhef на България

Ето я новата мацка на Бонд - Стефани Сигман

Тази новина бе отдавна чакана от многото Бонд-фенове по света. Новото момиче на Бонд бе...

People of art преди 9 години

Тази новина бе отдавна чакана от многото Бонд-фенове по света. Новото момиче на Бонд бе обявено официално, ще играе в предстоящата серия "007: Спектър" (Spectre) и се казва Стефани Сигман.
Щастливи сме да обявим, че Стефани Сигман се присъединява към актьорския състав на "Спектър" в ролята на момиче, наречено Естрелла, съобщиха представители на Sony и MGM на официалната страница на филма в Facebook в края на миналата седмица.

28-годишната мексиканска красавица е известна с работата си в родната си драма "Мис Пуля" и норвежкия трилър "Първопроходец". Участвала е и в американския проект "Мост".

Сигман ще е във филма една от спътничките на култовия британски шпионин в лицето на Даниел Крейг. Както е известно, компания на Стефани ще правят Моника Белучи, която получи ролята на Лучия Сциара, и Леа Сейду, която ще играе доктор Маделин Суон.

Припомняме, че всички серии на култовата лента се славят с наличието на дамско трио. Просто в течение на сюжета две от героините ги чака смърт. Създателите на "Спектър" не уточняват кого именно ще постигне тази незавидна участ в новия епизод.

Премиерата на 24-ия филм за Джеймс Бонд е предвидена за октомври тази година. В него участват още Кристоф Валц, Дейв Батист, Райф Файнс, Андрю Скот, Наоми Харис и Бен Уишоу.


Стефани Сигман




Наоми Харис, Леа Сейду, Даниел Крейг, Моника Белучи и Кристоф Валц

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра