Следва

Понеделник x 3 - Дънково яке

Аксесоарите на Есен/Зима 2015 - да обобщим и после да се влюбим

null

All fashion преди 9 години

Ню Йорк, Лондон, и Париж изтекоха светкавично и незнайно как успяха да ни хвърлят в дълболи мисли за това какво и защо трябва да си купим за есен-зима 2015, още преди пролетта наистина да е дошла.

Затова днес представяме нашите акценти, такива, каквито ги виждаме - те със сигурност не попадат само в една, две или три определени тенденции, но покриват всички възможни настроения, внушения и желания.

Кожата е гладка, екзотична, велур или с косъм, както виждаме по красивите пухкави яки на Jason Wu, а бижутата са тежки и метални, като акцентите попадат върху големите обеци и тежките, къси колиета.

Чантите също разнообразяват модния кръгозор: чанта кофа, куфарчета, клъчове, класически дизайни, често извънгабаритни силуети и сравнително по-малко раници от предните два сезона. Истинското опиянение обаче идва при обувките, където различни дизайни се редуват и заформят модна вихрушка, сред която, под ръка с малкия ни красавец Olympus Pen, селектираме детайлите, които ще ни придружават в далечния все още, но иначе неотложен шопинг списък.

Ботите определено обират овациите с всевъзможните си дизайни, докато ботушите остават с дължина до и над коляното и почти винаги са придружени от връзки, които очевидно ще се застоят още поне сезон-два. Друг често забелязван на подиума модел е обувката тип "мокасина", която и за следващия сезон ще запази силното скулптуриране и преувеличени форми.

Докато камъни, бродерии и метални детайли си остават обичайните заподозрени с цел разчупване настроението на дизайнерските творения, друг не толкова фин, но със сигурност ефектен елемент привлече вниманието ни - PVC токът.

С предимно малки и средни височини, той идва във всякакви цветове, с което пък и помага на гамата да остане необичайно обширна за сезона.

Ето и най-добрите кадри цветно, скъпо, разточително удоволствие за след 6 месеца. Днес обобщаваме, от утре сме влюбени и мечтаем, на есен сме с тях!

Париж

Celine

Maison Martin Margiela


Olympus Pen

Christian Dior

Balenciaga


Olympus Pen

Isabel Marant

Loewe

Balmain

Lanvin


Olympus Pen

Rochas

Chanel

Valentino


Olympus Pen

Saint Laurent

Givenchy


Olympus Pen

Chloe

Giambattista Valli

Милано

Giorgio Armani

Emilio Pucci


Olympus Pen

Roberto Cavalli

Prada


Olympus Pen

Fendi

Fendi


Roberto Cavalli


Dolce & Gabbana


Salvatore Ferragamo


Olympus Pen

Лондон

Erdem

Burberry Prorsum


Olympus Pen

Burberry Prorsum

Erdem

Mary Katrantzou


Olympus Pen

Mary Katrantzou

Ню Йорк

Hugo Boss

Proenza Schouler

Marc Jacobs


Olympus Pen

Marc by Marc Jacobs

Vera Wang

Rag & Bone

3.1 Phillip Lim

Michael Kors

Rodarte

Ralph Lauren

Derek Lam

Thakoon

Narciso Rodriguez

Jason Wu

Altizarra

Oscar de le Renta
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.