Следва

Жизел Бюндхен напуска подиума

Понеделник x 3 - Дънково яке

Време е да си вземем довиждане с прекалилата с гостоприемството ни зима и да...

Shopping преди 9 години

Днес стартираме нова рубрика, която се нарича х 3. Идеята и да надкочим Item of the day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига, когато е по едно. Затова утрояваме дозата ежедневно фешън двъхновение, закарфичваме му тема и се носим на вълните на най-хубавото - ИЗБОРА! 

Темата този понеделник: деним под формата на яке!

Времето да си вземем довиждане с прекалилата с гостоприемството ни зима дойде. Стартираме съвсем сериозно обновяването на гардероба. Захвърляме вълнени палта, кожи с косъм и всички есенно-зимни подобия, за да дадем пространство на модерните пролетни тенденции да се развихрят.

Започваме с подтенденцията на голямата деним тенденция - дънковото яке. Небрежно, невероятно удобно и безобразно шик. Вещ, която никога няма да излезе от мода, дънковото яке е абсолютен must have, а ако случайно липсва в гардероба, моментът да се набави е сега.


stories.com

В класически деним нюанс, якето на & Other Stories грабва погледа с издължен силует и свободен обем, които рязко го отличават от преобладаващите скъсени кройки. Което е много приятно.


farfetch.com

Класиката на Saint Laurent никога не идва в повече, поне при дънковите якета е така. В идеалния, не прекалено тъмен или светъл син нюанс, якето идва с класическа яка, дълги ръкави, сребристи декорации и два предни джоба, които с размах  завършват 90-тарската ретро вълна.


freepeople.com

Потопено в мото стилистиката, якето става любимо заради красивото преливане на класическо синьо и индиго, а принтът с американския флаг е просто бонус, от който не, не се отказваме.

More Shopping