Следва

Какво се крие зад желанието за промяна

Eфектът „Ослепителна усмивка” с Yotuel

Да преминеш километри по замръзналите улици, да пренебрегнеш любимия филм или страници от предпочитаната книга, за да посетиш ...

Hair преди 15 години

Да пренебрегнеш любимия филм или страници от предпочитаната книга не е компромис, който да направиш за ослепително бели зъби. А грижа за тях е повече от необходима. Затова  Yotuel 7 Hours за домашни условия, спестявайки неудобствата, е вариантът, който дава възможност да помислиш за самочувствието си, без да пропускаш обичаните дейности. Необходими са ти точно 7 процедури със специалните шини, за да постигнеш ефектът „Ослепителна усмивка”.

Безопасни и бързи резултати, лесно използване, ниска степен на абразивност и без повишена чувствителност, системата за избелване на зъби е безвредна за всеки, и предназначена за теб. Подходяща е за поддържане на „белия” резултат след постигането му при професионалист.

Yotuel 7 Hours е с неутрално pH, Витамин С, богата на ксилитол, със съдържание на флуор и калий, а процедурата ще ти отнеме само час. Специалните шини са лесни за персонализиране, обезпечаващи максимален избелващ ефект и са идеални за пациенти с ниска търпимост към снемане на мерки. Бялата усмивка е задължителна част от перфектната визия. Международно патентованата формула на Yotuel 7 Hours е гарант за безопасност и втвърдява емайла в процес на избелване.

За най-ефикасно лечение използвай шините с избелващ гел комбинирано с пастата за зъби. Ефектът е гарантиран!

More from View Sofia

More Hair