Следва

Всички носят: Шантавите "дрехи" на смартфона

Сряда x 3 - Дъга на земята

Ако си разглеждал пролетно-летните колекции 2015, най-вероятно знаеш, че голяма част от...

Shopping преди 9 години

Ако си разглеждал пролетно-летните колекции 2015, най-вероятно знаеш, че голяма част от дизайнерите са изцяло потопени в неутралната цветова стилистика. Тъмните цветове редовно доминират по подиума, но щом веднъж слънцето заблести, има място само и единствено за топли, ярки и дори понякога крещящи цветове. Първите слънчево-оранжеви, розови и сини тонове са вече тук, а изминалият моден месец потвърди, че няма време за отлагане, щом се отнася до цветове и настроение.


topshop.com


topshop.com

Любимият ни начин да носим тенденциите е на плажа...А принтът с дъга само е чакал да го открием, за да ни придружава със сладките си нюанси цяло лято.


totallyerectedstore.com

Наситените тонове на кокетната рокля докараха световъртеж в главите ни и установихме, че една жена никога няма достатъчен брой рокли, едва ли пък и в най-модерния принт за сезона.


asos.com

Аксесоарите са душата на всяка една визия, затова и сметнахме за уместно да експериментираме с кукленската тенденция именно под формата на кръгли очила, които освен че са хит с формата си, са и на супер неустоима цена.

More Shopping