Следва

Мода от червения килим - Yves Saint Laurent Trib Two Platform

Коланът

Дори и да си с обувки за 1800 лева и с куп дизайнерски дрехи на гърба си, това не означава, че си стилен. Дори обратното. Точно това...

Shopping преди 15 години

Дори и да си с обувки за 1800 лева и с куп дизайнерски дрехи на гърба си, това не означава, че си стилен. Дори обратното. Точно това е моментът, в който можеш да се изложиш непоправимо.

Малките неща са тези, които показват какво и колко точно имаш. Аксесоарите издават възможностите ти, било то финансови или вкусови. Ето затова е по-добре да ИНВЕСТИРАШ в качествени, семпли и скъпи неща. Защото точно в тях се крие истинският лукс. Не в роклята с идея „леопард, цветя и злато в едно се преплитат”.

Коланът е задължителен елемент от мъжкото облекло и е някакси недопустимо да си с такъв от найлонови нишки, въпреки че имаше момент, в който те бяха модерни.

Според нас кожата е единственият позволен материал за колани като колкото по-скъпа е тя, толкова по-добре. Защото ако си с риза за 4 лева, може и никой да не разбере, а си има и хубави ризи за 4 лева. Но ако си с колан за толкова това си личи от километри.

Ето затова, въпреки че има доста колани от естествена кожа за по около 20-30 лева, по-добре спести малко и си купи един уникален, който ще ти бъде в полза много, много години.

На първата снимка - мъжки колан от естествена кожа с ръчен шев Dior Homme, бутик Cache, 480 лв.
Втората снимка е колан от естествена кожа (със съмнителен произход), почти на всяка сергия или малко квартално магазинче, цена около 30 лв.

More from View Sofia

More Shopping