Следва

Детска София: Игрива пролет с новата колекция за деца на H&M

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Шейлийн Удли се появи на корицата на списание Elle за април. Виждаме звездата от “Дивергенти” и “Вината в нашите звезди” да позира в цял бански и опушени очи във заветния фотос за корицата...

All fashion преди 9 години

Не най-добрата корица за Шейлийн Удли

Шейлийн Удли се появи на корицата на списание Elle за април. Виждаме звездата от “Дивергенти” и “Вината в нашите звезди” да позира в цял бански и опушени очи в заветния фотос за корицата. Определено обаче не намираме точно тази снимка за подходяща за корица. Да си признаем, на нея холивудската актриса изглежда буквално като съседското момиче и никога не бихме я забелязали. Определено нямаме предвид да се развихри фотошоп и сладката актриса да бъде променена до неузнаваемост, но все пак малко грим и блясък никога не е излишен. В този случай е направо задължителен.

Отново Ким

Съжаляваме Ким, но отново не сме на едно мнение когато става дума за стил. Реалити звездата се разходи из Париж със съпруга си Кание Уест в доста странен избор на тоалет, което изобщо не е нещо ново за нея. Ким е доста ниска, с пищни форми и тези множество слоеве от ризата, ботушите, сакото и т.н., изобщо не са подходящи за нейната фигура, защото визуално я правят още по-ниска и разказват играта на силуета. Странните избори не спират дотук, и интереса привлича това неопределено нещо, което звездата е увила около кръста си и което ни напомня на пояса на дядо, защото ни е трудно да повярваме, че е пола.

Скандалът между Елтън Джон и Dolce&Gabbana

Сър Елтън Джон апелира за бойкот срещу модното дуо Dolce&Gabbana след като дизайнерите изкритикуваха еднополовите семейства. Легендарният певец публикува в Instagram профила си снимка на дизайнерите, наричайки ги "осъдителни" и "архаични".

Скандалът води началото си от интервю на дизайнерите за италианското списание Panorama, където те заявяват: "Противопоставяме се на гей двойките, които осиновяват деца. Единственото истинско семейство е традиционното. Няма място за изкуствено осеменяване или матка под наем: животът има своето специфично темпо и има особености, които не бива да се променят."

Доменико Долче добави също, че зачеването "трябва да бъде породено от любов. Появили сме се на този свят благодарение на майка и баща, или поне така би трябвало да се случи. Наричам децата на химията изкуствени деца. Матка под наем и сперма, избрана от каталог." А Габана добавя: "Семейството не е прищявка."
Дуото, създало Dolce&Gabbana, беше двойка за цели 23 години, преди да се разделят през 2005. Въпреки сексуалната си ориентация, двамата и преди са заставали срещу еднополовите бракове. 



Като отговор на тези заявления, Сър Елтън Джон, който има брак с дългогодишния си партньор Дейвид Фърниш, написа в профила си: "Как смеете да наричате красивите ми деца "изкуствени". Засрамете се! Нямате право да критикувате Ин витро осеменяването - чудото, което позволи на милиони обичащи се хора, едновременно хетеро и гей, да изпълнят мечтите си за деца и семейство."

"Архаичното ви мислене е ужасно изостанало от времето, в което живеем, точно както и модата ви. Никога повече няма да облека Dolce&Gabbana. #BoycottDolceGabbana."

Страстите се нажежиха още повече, когато Габана, в отговор на нападките, публикува снимка в Instagram с дете, обгърнало майка си с ръце и с хаштагове #dgmamma #dgfamily. Дизайнерът също така обвини Сър Елтън в липса на толерантност и добави: "Живеем в демократична държава и уважаваме чуждите разбирания."

Въпреки изразените възгледи за "изкуствените деца", Габана има собствено дете, чиято сурогатна майка е негова близка приятелка. Той също така е споделял пред медии, че е искал свое собствено дете, биологично дете, заченато чрез изкуствено осеменяване. Също така е подчертавал, че е против детето му да има двама гей родители: "Противопоставям се на идеята детето да расте с двама хомосексуални родители. Всяко дете се нуждае от майка и баща. Не бих могъл да си представя детството без моята майка. Също така вярвам, че е жестоко да отделиш едно дете от майка му."

Double trouble, отново с Ким

С новата си платинено руса коса, Ким Кардашиян определено привлича погледите все повече и повече към себе си. Тя по принцип винаги е в устата на хората, дали с добро, или с лошо, няма значение, но преди броени дни Ким стана повод за нов скандал.

Сръбската певица Йелена Карлеуса обвини риалити звездата в кражба на визията й. В своята Instagram страница, певицата публикува множество нейни и на Ким снимки, на които е почти невъзможно да се разпознае коя коя е. Освен визуално, двете жени имат и почти идентичен стил, към който като се добави и плашещо русата коса, става кич х 2.



Сръбкинята заяви пред Us Weekly: "Мисля, че стилистите й са се вдъхновили от Instagram страницата ми, а не от самата Ким. Аз нямам стилисти, всичко си правя сама."

Въпреки всичко, което се изговори по случката, Йелена казва за Ким: "Тя е красива и няма значение какво слага на главата си."

След преглед на страницата на певицата, установихме, че наистина тя носи гореспоменатата прическа месеци преди Ким, но що се отнася до изключително специфичния стил, там май е по-лесно да определим кой кого копира. Дали е истина, чисто съвпадение, или отчаян вик за внимание, преценете сами...

Ретро-кошмар с акценти

Да е секси, може би е. Да е шик, не е шик.
Джесика Симпсън, вярно, сияеща, под ръка с мъжа си Ерик Джонсън носи огнеопасно оранжево яке с твърде модерните този сезон ресни, твърде трудни за комбинация, щедро деколте, тесни джинси и обемна чанта, тоалет, подбран за разходка по магазините в неделния ден из нюйоркския Сохо.



Певицата освен певица е и дизайнер, която обяснява специалния интерес към начина й на обличане, наречен от колегите отвъд океана в този конкретен случай "ретро-кошмар", с право, намираме.

Пищната прическа на звездата е също достатъчно смущаваща, яркият макиаж - и той, колието като подкова - също, високите ботуши, побрали в себе си тесните дънки - в същия ред на кофти особености.

Съвсем скоро, точно преди този палав оранжево акцентиран ансамбъл, Симпсън успя да втрещи пресата даже повече. В събота звездата присъства на мероприятие на списание Teen Vogue, след което се отправи на обяд с любимия, комбинирала дългата си цветна пола с тъмно яке с кожа.

Ами хора, разни, дизайнерите - и те.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.