Следва

„Кино и Мода” - специален акцент в програмата на 19-ия София Филм Фест

Специален клас за шампиони и недопустими провали в MasterChef България

Първият урок ще предстови шеф Виктор Ангелов – равиоли с гъби и маслен сос. Дали обаче...

Events преди 9 години

Утре вечер от 21:30 часа в MasterСhef България двама кулинарни шампиони ще влязат в майсторския клас на професионалистите, за да получат частен урок за избрани преди да се изправят в успорвана битка за имунитет. Досегът до висшия пилотаж в кухнята ще представя пред участниците специфични техники и умения в приготвянето на класически и авангардни ястия с особено внимание към детайла.

Първият урок ще предстови шеф Виктор Ангелов – равиоли с гъби и маслен сос. Дали обаче претендентите за титлата MasterСhef ще проследят внимателно етапите, ще вземат предвид рисковете, ще се доверят на опита и строгия план или на бързината и импровизацията, за да постигнат резултата на ментора си, зрителите ще разберат утре вечер от 21:30 часа по bTV.



Първият стрес тест в MaterChef ще изпрати един от тримата, предсавили се най-зле на предишното изпитание на елиминации. Състезателите виждат възможност дори и в най-сложните предизвикателства и са решени да защитят мястото си в професионалната кухня. За 60 минути те ще трябва да приготвят на пръв поглед лесно ястие, което може да се превърне в истински шедьовър от вкусове с точната рецепта, или в пълен провал при неправилна преценка.

Самоувереността ще изиграе лоша шега на един от тях, бързата и адекватна реакция на друг с план Б ще бъде оценено от Андре, Виктор и Петър, а третият ще обвинява сурово себе си за грешната преценка на времето и недоизпеченото ястие. Кой ще продължи напред към титлата първият шеф на България и наградата от 100 000 лв - утре вечер от 21:30 часа в MasterChef по bTV.
 

More from View Sofia

Тайфуни с нежни имена: жените-прокурори на България

All About Life преди 2 години

Прокуратурата на Република България е вероятно най-изричаната, изписвана и излъчвана дума в последните месеци у нас. Отделно от това, на нас, като екип от хора, които се занимават с естетика, красота и стил, от известно време ни прави силно впечатление присъствието в редовете на тази част от правосъдната система на страната на симпатични и достойни жени, които спокойно можем да отнесем в графата красавици. В Прокуратурата има изобилно представяне на тайфуни с нежни имена (по името на емблематичния филм от 1979 година с режисьор Милен Гетов и по сценарий на Богомил Райнов, бел.ред.), факт, колкото удивителен, толкова и радващ. Обясняваме защо.  

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?