Следва

Джорджо Армани отпразнува 40 години в модата

Детска София: Игрива пролет с новата колекция за деца на H&M

От тази седмица в магазините на H&M може да бъде намерена новата детска колекция за...

Shopping преди 9 години

От тази седмица в магазините на H&M може да бъде намерена новата детска колекция за пролетта – ярък микс от качествени материи, свежи цветове и удобни кройки, подходящи както за игра, така и за училище.

H&M отбелязва идването на новия сезон със специални оферти и напълно обновенадетска колекция. От тази седмица клиентите на модната марка отново ще могат да се възползват от атрактивната оферта при покупка на блуза и панталон на обща цена от 17,90 лв. Активна е и офертата „3 за 2“ за избрани базисни модели, които са произведени от органичен памук. Продуктите са със зелен етикет и обозначават  облеклата от по-устойчиви материи, които оказват минимално влияние върху околната среда.

Шведският моден бранд вече предлага повече размери в секцията „Малки деца“, включвайки новите 134 и 140, подходящи за деца между 8 – 10 години. С това H&M отново изразява постоянния си стремеж да отговаря на нуждите на своите клиенти замода и качество на най-добра цена.



Пролетта традиционно извежда на преден план ярките, жизнени цветове и необходимостта от облекло, подходящо за игри на открито. Именно тези елементи H&M съчетава в новите си предложения за деца.

Колекцията представя задължителните модели за детския гардероб, пречупени през гледната точка на най-актуалните тенденции за сезона. Сред основните артикули се нареждат тениските и клинове с цветни щампи, бейзболните шапки и различни видове аксесоари.

Повече за новите предложения можете да научите от онлайн каталога на H&M.







More Shopping